DVD плейър

  DVD Video

  Насладете се на всичко това - от DVD

  Има ли значение размерът? Чували ли сте, че по-малкото може да е повече? Представяме ви най-изгодния DVD плейър. Без усложнения! Едно просто устройство, което възпроизвежда всякакъв формат на диска, включително цифрови снимки, без никакъв компромис с качеството на картината.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Насладете се на всичко това - от DVD

 • Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройство ProReader за гладко възпроизвеждане на практически всеки диск

  Устройството ProReader ви позволява да се наслаждавате на вашите филми и видео без проблеми. Дори когато старите дискове се зацапат или издраскат, може да сте спокойни, че те ще се възпроизвеждат изцяло - от началото до края - без какъвто и да е признак, че са повредени. Използвайки най-съвременна технология, устройството ProReader конвертира слабите аналогови сигнали в стабилни цифрови, като извлича информация, позволяваща не толкова идеалните дискове да се възпроизвеждат гладко от край до край. Заедно със способността си да чете практически всеки диск, устройството ProReader ви дава ненадмината увереност, че каквото и да сложите, то със сигурност ще се възпроизвежда.

 • Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео и филми от интернет, включително закупени холивудски филми, в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX представлява базирана на MPEG-4 технология за видеокомпресия, която позволява записване на големи файлове, например филми, реклами на филми и музикални видеоклипове, на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове за възпроизвеждане на вашия Blu-ray или DVD плейър Philips, сертифициран за DivX Ultra. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции, като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен и удобен файлов формат.

 • 12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.

 • 192kHz/24-битов аудио ЦАП подобрява входния аналогов звуков сигнал

  192kHz/24-битов аудио ЦАП подобрява входния аналогов звуков сигнал

  Семплирането с 192 kHz позволява точно възпроизвеждане на оригиналните звукови криви. В съчетание с 24-битовата разделителна способност от оригиналния аналогов звук се улавя повече информация, което води до много по-вярно аудио възпроизвеждане.

 • Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Побиране на екрана за оптимално гледане, всеки път

  Каквото и да гледате, по която и да е телевизия, "Побиране на екрана" гарантира, че картината ще запълни целия екран. Неприятните черни ленти отгоре и отдолу изчезват, без да е нужно да правите досадни ръчни настройки. Просто натиснете бутона "Побиране на екрана", изберете формата и се радвайте на филма си на цял екран.

 • Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture осигурява оптимална настройка на картината за цвят, яркост, наситеност, контраст, рязкост и т. н., за да ви осигури повече удоволствие от гледането по всяко време.

 • Висококачествени изходи за аналогово и цифрово аудио

  Висококачествени изходи за аналогово и цифрово аудио
 • Ултра-тънък дизайн, който се побира навсякъде

  Ултра-тънък дизайн, който се побира навсякъде
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува