докинг система за забавления

  DVD playback

  докинг система за забавления

  Гледайте видео от iPod, DVD и карта SD

  Гледайте видео от DVD и iPod на 22,9 см (9") широк цветен екран с компактния Philips DCP951. Тъй като е снабден със сгъваем адаптер за iPod и вградени слотове за карти SD/MMC, можете да гледате DivX филми или цифрови снимки от множество източници. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

докинг система за забавления

22, 9 см (9") цветен дисплей, Възпроизвеждане на DVD DCP951/12 Търсене на подобни продукти

Гледайте видео от iPod, DVD и карта SD

 • 22,9 см (9") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широкоекранен формат

  22,9 см (9") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широкоекранен формат

  С цветния LCD дисплей образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Едновременно слушайте и зареждайте своя iPod

  Едновременно слушайте и зареждайте своя iPod

  Радвайте се на своята любима MP3 музика, докато зареждате своя iPod! Поставката ви позволява да свързвате своя iPod директно към докинг системата за забавления, така че да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod, докато свири, така че да слушате музика, без да се притеснявате от изтощаването на батерията на вашия iPod. Използвайте дистанционното за навигация, избирайте и възпроизвеждайте музиката, съхранена на вашия iPod. Докинг системата за забавления зарежда вашия iPod, докато е в нея.

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео в уютната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX® е видеокомпресия, базирана на MPEG4, която позволява записването на големи файлове, като филми, филмови реклами и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX® CD дискове могат да се възпроизвеждат от определени DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Слот за карти SD/MMC за гледане на филми и снимки

  Слот за карти SD/MMC за гледане на филми и снимки

  Гледайте и споделяйте своите видеоклипове, снимки и музика - лесно и моментално. За допълнително удобство плейърът е снабден със слот за SD/MMC карти с памет. Просто поставете картата с памет в слота отстрани на плейъра за достъп до своите мултимедийни файлове, записани на картата.

 • Наслаждавайте се на 2,5 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Наслаждавайте се на 2,5 часа възпроизвеждане с вградената батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 2,5 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Показване на слайдшоу, единични снимки или миниатюри

  Показване на слайдшоу, единични снимки или миниатюри
 • Едно дистанционно управление за системата и за iPod

  Едно дистанционно управление за системата и за iPod
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува