HD камкордер

  Улавяне и споделяне на паметните моменти - с лекота

  Камкордерът ESee CAM101 запазва вашите спомени с кристална чистота - с Full HD записа. Заснемайте видеоклипове само с натискането на един бутон и ги споделяйте моментално на телевизора или онлайн. Свързвайте се без проблеми към устройства чрез вградения USB жак.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Улавяне и споделяне на паметните моменти - с лекота

Изживейте отново спомените с висока детайлност

 • Работа с едно докосване за моментално заснемане на прекрасните моменти

  Работа с едно докосване за моментално заснемане на прекрасните моменти

  Никога вече не пропускайте прекрасните моменти. С краткото време за включване на камкордера Philips можете да започнете да снимате моментално. Благодарение на няколко авангардни функции, като високата скорост на процесора и специалната обработка на сигнала, включването на камкордера Philips отнема само две секунди. Бутоните са проектирани с мисълта за максимална простота, така че всичко, което трябва да направите, е да натиснете един бутон, за да започнете да заснемате видео с висока детайлност. С камкордера Philips сте винаги в готовност за заснемане на изненадващи събития, без да пропуснете и секунда.

 • Бързо споделяне за изпращане по имейла или публикуване във Facebook/YouTube

  Бързо споделяне за изпращане по имейла или публикуване във Facebook/YouTube

  С вградения софтуер на Windows можете да публикувате вашите филми в уеб сайтове като YouTube, Facebook, Twitter и Vimeo, без проблеми. Потребителите на Mac могат лесно да подреждат, редактират и споделят с iMovie от iLife. С авангардната техника за компресиране, HD видео форматът (H.264), използван от камкордера Philips, може да генерира по-малки файлове в сравнение със стандартните камкордери, цифрови фотоапарати и мобилни телефони, без загуба на видео качество, за да можете да ги споделяте по-бързо! Тези файлове могат да се използват и от други програми, като iPhoto и Windows Movie Maker.

 • Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Заснемайте и се радвайте на видеоклипове с качеството на пълната висока детайлност (Full HD 1080p). "1080" обозначава разделителната способност на дисплея, по-точно броя хоризонтални редове на екрана. "p" означава "прогресивно сканиране", или последователна поява на линиите във всеки кадър. 1080p осигурява видео с превъзходно качество, в сравнение с това на обикновените мобилни телефони и цифрови фотоапарати. Освен това, камкордерът използва същия видео формат, както плейърите и дисковете Blu-ray – H.264. Този изключително усъвършенстван формат дава превъзходно HD качество на картината, за да можете да се наслаждавате на вашите спомени, уловени във видеоклипове с кристална чистота.

 • 3-те секунди предварителен запис улавят моментите, които ви хващат неподготвени

  3-те секунди предварителен запис улавят моментите, които ви хващат неподготвени

  Най-хубавите моменти в живота понякога ви хващат неподготвени. Но с 3-те секунди предварителен запис можете да уловите на видео повече, дори да натиснете бутона няколко секунди по-късно. При избран 3 секунди предварителен запис, вашият камкордер автоматично започва да записва 3 секунди преди да натиснете бутона за запис. С този постоянен буфер никога вече няма да има липсващ момент във вашите видеоклипове.

 • Слот за microSD карта за до 32 GB или 16 часа HD видео

  Слот за microSD карта за до 32 GB или 16 часа HD видео

  Вече можете да заснемате толкова, колкото искате, със слота за microSD карта на камкордера Philips. Малка по размери, но с голям обем памет, microSD картата съхранява безопасно всички ваши видеоклипове и снимки. Миниатюрният й размер означава още, че съхранението на малко повече съдържание, което да носите със себе си, изобщо не е проблем. За ваше удобство, слотът за карта на камкордера побира всички универсални microSD карти, позволявайки ви да увеличите паметта до 32 GB, което обезпечава 16 часа HD видео. Продължете, на едно щракване разстояние.

 • До 5 магапиксела разделителна способност за снимки с високо качество

  До 5 магапиксела разделителна способност за снимки с високо качество
 • Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD

  Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD
 • Вграден USB жак за безпроблемна връзка с вашия PC или Mac

  Вграден USB жак за безпроблемна връзка с вашия PC или Mac
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува