безжична портативна тонколона

  безжична портативна тонколона

  Вие сте на ход с вашата музика

  Искрящ звук във фин корпус, който се побира навсякъде. В съчетание със стилен дизайн и алуминиев бутон за нотка качество. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжична портативна тонколона

Bluetooth®, Вграден микрофон за разговори, Акумулаторна батерия, 3 W BT2500B/00 Търсене на подобни продукти

Вие сте на ход с вашата музика

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

 • Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функция против изрязване за силна музика без изкривяване

  Функцията против изрязване ви позволява да възпроизвеждате музика по-силно и поддържа високото й качество дори при нисък заряд на батерията. Тя приема входящи сигнали от 300 mV до 1000 mV и предпазва високоговорителите от повреда от изкривяване. Този високоговорител се справя с изрязването чрез отделна платка за ограничаване на аудиото. Тя следи музикалния сигнал, докато той преминава през усилвателя, и поддържа пиковете в рамките на диапазона на усилвателя, предотвратявайки аудио изкривяването, предизвикано от изрязване, без да засяга силата на звука. Възможността на високоговорителя да пресъздава музикални пикове намалява със заряда на батерията, но функцията против изрязване намалява пиковете, причинени от ниския заряд.

 • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

  С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

 • Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Вградена акумулаторна батерия, за да слушате музика навсякъде

  Слушайте музика с мощен звук – навсякъде и по всяко време. Вградената акумулаторна батерия ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика без плетеницата от захранващи кабели и без неудобството да търсите електрически контакт. Слушате прекрасна музика, сега със свободата на пълната преносимост.

 • Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство

  Аудио вход за лесно свързване с почти всяко електронно устройство
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува