Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Носител на награди за изпълнение

  С Micro Dimming Premium, 3D Smart LED телевизорът 60PFL9607 ви дава най-доброто качество на картината и най-добрия за класа му контраст при всеки вид съдържание - 2D или 3D. Наслаждавайте се на най-изумителното изживяване със Smart TV Premium и 3D! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Носител на награди за изпълнение

Наслаждавайте се на Smart TV с най-доброто качество на картината

 • Ambilight Spectra XL, нов Ambilight за по-голямо потапяне

  Ambilight Spectra XL, нов Ambilight за по-голямо потапяне

  Разширете зрителното си изживяване с Ambilight Spectra XL. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана повече от всякога, като излъчва светлина от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, без значение какъв е цветът на стената ви.

 • 3D Max Clarity 1000 за Full HD 3D изживяване без трептене

  3D Max Clarity 1000 за Full HD 3D изживяване без трептене

  Открийте нови предели на 3D технологията с 3D Max Clarity 1000. Използвайки технологията Active 3D и най-новия високоскоростен дисплей за естествена дълбочина, контраст и реализъм, 3D Max Clarity 1000 предлага ненадминато Full HD 3D изживяване без трептене. Дори конвертира всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D. 3D Clarity 1000 предлага съвършеното 3D изживяване при гледане.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  С 3D очилата на Philips вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки играч вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта в 2D на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

 • Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Гледайте цялата си филмова колекция в живо и безупречно 3D - дори и старата черно-бяла класика. Philips предлага висококачествено конвертиране в реално време на всяко 2D съдържание само с натискането на един бутон. Това гарантира, че субтитрите се показват с постоянна дълбочина и няма грешки, като показване на фона на преден план.

 • Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Всеки човек възприема 3D съдържанието различно. Затова Philips ви предлага възможността да персонализирате дълбочината на 3D по ваш вкус. Уникалното регулиране на 3D дълбочината ви позволява да изберете дълбочина на изображенията, която подхожда на съдържанието на екрана и на личните ви предпочитания. Това осигурява и повече комфорт за очите ви. Сега можете да се насладите напълно на 3D изживяването.

 • 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Bright Pro за реалистична яркост

  Bright Pro за реалистична яркост

  Изпитайте вълнението от изображения с реалистична яркост и ослепителен контраст с Bright Pro. Надграждаща спечелилата награди технология Philips LED Pro, тя позволява засилено светлоотдаване в части от образа при запазване на тъмните части напълно черни. Това дава несравнима яркост, а авангардната интелигентна обработка постига до 50% понижаване на потреблението на електроенергия.

 • Micro Dimming Premium затъмнява светодиодните сегменти за най-добър контраст

  Micro Dimming Premium затъмнява светодиодните сегменти за най-добър контраст

  Micro Dimming Premium дава най-големия контраст и най-живите изображения, които можете да си представите. Наслаждавайте се на спиращата дъха картина, благодарение на специалната подсветка на тънкия дисплей: тя съдържа голям брой светодиодни сегменти, които се управляват индивидуално за най-добър контраст на екрана. Резултатът е зашеметяваща картина с изключителен контраст, рязкост и живи цветове.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317/00) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  С Wi-Fi Smart Screen* вече не сте вързани за дивана в хола, а имате свободата да гледате всяко цифрово телевизионно предаване навсякъде в дома си. Просто изтеглете приложението Philips MyRemote, прехвърлете ТВ програмата от телевизора на вашия iPad и продължете да гледате. Освен това можете да изпращате снимки, видеоклипове или музика от вашите смарт устройства към телевизора, на голям екран. Наистина имате пълна свобода при гледане!

 • Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегрираният Wi-Fi на вашия телевизор Philips ви дава достъп до цяла една вселена от съдържание. Със Smart TV, безжично у дома.

 • Full HD телевизор и Perfect Pixel HD Engine за несравнима чистота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници. Full HD екранът с 1920x1080 пиксела дава прекрасни изображения без трептене и с превъзходна яркост.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Функцията за маркиране на елементи от екрана чрез дистанционното управление ще се предлага чрез актуализация на софтуера от есента на 2012 г.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Wi-Fi Smart Screen ще се предлага чрез актуализация на софтуера от есента на 2012 г.
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Skype камерата се продава отделно
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали (може да има ограничения за определени страни и канали), а не за аналогово излъчване или външни входове. Записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува