6000 series

Smart LED телевизор

  6000 series

  Smart LED телевизор

  Станете част от действието

  Открийте цяла една вселена от съдържание с 3D Smart LED телевизора Philips 37PFL6777. Наслаждавайте се на прекрасния Full HD светодиоден образ и безкрайните възможности на Smart TV Premium с поглъщащ Ambilight. Станете част от действието с най-комфортното 3D изживяване! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Станете част от действието

Наслаждавайте се на 3D и Smart TV с Ambilight

 • Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегрираният Wi-Fi на вашия телевизор Philips ви дава достъп до цяла една вселена от съдържание. Със Smart TV, безжично у дома.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  С Wi-Fi Smart Screen* вече не сте вързани за дивана в хола, а имате свободата да гледате всяко цифрово телевизионно предаване навсякъде в дома си. Просто изтеглете приложението Philips MyRemote, прехвърлете ТВ програмата от телевизора на вашия iPad и продължете да гледате. Освен това можете да изпращате снимки, видеоклипове или музика от вашите смарт устройства към телевизора, на голям екран. Наистина имате пълна свобода при гледане!

 • Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от двете страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, какъвто и да е цветът на стената ви.

 • Easy 3D Clarity 700 за комфортно 3D филмово забавление

  Easy 3D Clarity 700 за комфортно 3D филмово забавление

  Easy 3D Clarity 700 ви дава най-комфортното 3D изживяване. Пасивната 3D технология гарантира дълги часове комфортно гледане на картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения на вашия телевизор Philips. 3D очилата са стилни и леки и не се нуждаят от батерии. Можете дори да конвертирате всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D. Наслаждавайте се на 3D у дома, лесно, още днес!

 • Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Всеки човек възприема 3D съдържанието различно. Затова Philips ви предлага възможността да персонализирате дълбочината на 3D по ваш вкус. Уникалното регулиране на 3D дълбочината ви позволява да изберете дълбочина на изображенията, която подхожда на съдържанието на екрана и на личните ви предпочитания. Това осигурява и повече комфорт за очите ви. Сега можете да се насладите напълно на 3D изживяването.

 • 600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предлаганата отделно камера за телевизор Philips (PTA317/00) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  С очилата на Philips за игри с двама играчи на цял екран (PTA436/00) вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки играч вижда своята игра на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта в 2D на цял екран едновременно.

 • Full HD телевизор с Pixel Precise HD за детайлно действие

  Pixel Precise HD използва за основа носителя на награди Pixel Plus, като извежда качеството на образа с висока детайлност на следващото ниво с 4 трилиона цвята. С технологията Super Resolution, Pixel Precise HD ви дава най-доброто качество на HD телевизионната картина, независимо дали гледате видеоклипове от интернет или висококачествени Blu-ray филми.

Вижте всички спецификации
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • Wi-Fi Smart Screen ще се предлага чрез актуализация на софтуера от есента на 2012 г.
 • Skype камерата се продава отделно
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува