LCD монитор с MultiView

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с MultiView

  Панорамен изглед, кристално чисти изображения

  Този 29" дисплей Philips UltraWide ще ви порази със своите кристално чисти 2560x1080 изображения и брилянтни цветове. Забележителният му 21:9 AHIPS екран със свръхтънка рамка ви осигурява панорамен изглед към света. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с MultiView

Свръхширок 21:9, 29"/73 см, 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Търсене на подобни продукти

Панорамен изглед, кристално чисти изображения

с UltraWide, MultiView дисплей

 • Минималистичен размер със свръхтънката рамка

  Използвайки най-модерните технологии в панелите, новите дисплеи на Philips са проектирани с минималистичен размер и намаляване на външната рамка до дебелина около 2,5 мм. В съчетание с около 9 мм черна матрична лента в панела, общата ширина на рамката става значително по-малка, което позволява минимално разсейване и максимално поле за гледане. Специално пригоден за инсталации с няколко дисплея или за разполагане под наклон, подходящо за игри, графичен дизайн и професионални приложения, дисплеят със свръхтънка рамка ви дава усещането, че използвате един голям дисплей.

 • По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.

 • SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor е усъвършенствана технология за усилване на цветовете, която разширява цветовия диапазон на дисплея. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата на дисплея, тя ви дава богати, живи изображения и удоволствието от гледането на снимки и видео с изключителен образ.

 • SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt е сложен алгоритъм, който подобрява четенето от приложение, като PDF документи или електронни книги, което обикновено изисква повече фокус и концентрация. Функцията SmartTxt увеличава контраста и остротата на границите на текстовото съдържание за по-добра читаемост. Оптимизацията за четене се осъществява чрез настройване на скалата на нивото на сивото на дисплея заедно с баланса на бялото, яркостта и контраста.

 • Панорамният екран 21:9 AH-IPS представя искрящи образи

  Този най-нов дисплей Philips използва усъвършенстван панорамен панел 21:9 AH-IPS с True 8-битова дълбочина на цветовете и превъзходна точност. Технологията TrueVision на Philips постига повече от 99% sRGB цветно пространство с delta-E под 3, много по-близо от спецификацията на Windows. Форматът 21:9 го прави идеален за разглеждане на цифрови таблици с повече колони. 178/178-градусовият му зрителен ъгъл позволява най-доброто графично проектиране, уеб приложения, ретуширане на снимки и други. Вече можете да отворите 2 интернет страници в пълен размер една до друга, да навигирате през множество приложения и да изпълнявате няколко задачи едновременно с лекота.

 • Кристално чисто свръхшироко HD с 2560x1080 пиксела

  Тези най-нови екрани Philips предлагат кристално чисти изображения с четворна висока разделителна способност – Quad HD 2560x1440 или 2560x1080 пиксела. Използвайки висококачествени панели с висока гъстота на пикселите, широки ъгли на гледане 178/178 градуса, високоскоростни връзки като Displayport, HDMI, Dual link DVI, тези нови дисплеи карат вашите изображения и графики да оживеят. Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения, използвате приложения за 3D графика, или сте финансов гуру, който работи с огромни електронни таблици, дисплеите Philips ще ви осигурят кристално чисти изображения.

 • MultiView за активна връзка към два източника и показване на двоен екран

  Дисплеят Philips с MultiView и свръхвисока разделителна способност ви дава огромно разнообразие от възможности за удобно свързване в офиса или дома. MultiView позволява активна връзка към два източника и показване на два екрана, за да можете да работите едновременно с няколко устройства, например настолен и преносим компютър, и да се справяте с лекота с няколко задачи наведнъж. Лесно можете да гледате футбол на живо в дясната половина, докато отляво сърфирате в интернет от преносимия си компютър. Или искате да следите новините на живо със звук, в малкия прозорец, докато работите по блога си.

 • Display Port за последователно свързване на няколко дисплея

  Този дисплей Philips използва технологията Display port 1.2a Multi Stream Transport (MST) с HBR2, която удвоява пропускателната способност за данни до 21,6 Gbps. Това позволява последователно свързване на няколко монитора, а оттам и драстично увеличаване на вашата ефективност. Възможността за последователно свързване на няколко монитора прави този дисплей Philips особено подходящ за използване в областта на финансите и банковото дело, в контролни зали и за други подобни приложения. За да се възползвате от тази функция, графичната карта на компютъра ви трябва да е сертифицирана за DP1.2 с MST (Multi-Stream Transport) опция. За повече информация посетете http://www.displayport.org/

 • SmartControl за лесна настройка на изпълнението

  Компютърен софтуер за фина настройка на изображението. Philips предлага на потребителите две възможности за избор при настройка на дисплея. Преминете през екранното меню на много нива чрез бутони на самия дисплей или използвайте софтуера Philips SmartControl за лесно настройване на дисплея по познат вече начин

 • SmartConnect с HDMI, Display port и Dual link DVI

  С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като Dual link DVI, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!

 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

 • SmartImage premium за лесна настройка на изображенията

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

Вижте всички спецификации
 • Логото/търговската марка "IPS" и свързаните с него патенти за технологии са собственост на съответните им притежатели.
 • Сертификатът EPEAT Gold е валиден само когато продуктът е регистриран от Philips. Посетете www.epeat.net, за да видите състоянието на регистрацията във вашата страна.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува