LCD монитор с уеб камера, MultiView

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LCD монитор с уеб камера, MultiView

  Кристално чисти изображения, максимална производителност

  Този 27" дисплей Philips ще ви порази със своите кристално чисти Quad HD 2560x1440 изображения и брилянтни цветове. MultiView позволява активно двойно свързване и гледане. 2-мегапикселовата му уеб камера ви позволява да общувате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance LCD монитор с уеб камера, MultiView

Quad HD, 27" (68, 6 см), 2560 x 1440 дисплей 272C4QPJKAB/00 Търсене на подобни продукти

Кристално чисти изображения, максимална производителност

с MultiView

 • PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor спестява до 80% от разходите за електроенергия

  PowerSensor е вграден "сензор за хора", който предава и приема безвредни инфрачервени сигнали, за да определи дали има потребител, и автоматично намалява яркостта, когато потребителят стане от бюрото, което намалява разходите за електроенергия до 80 процента и удължава живота на монитора

 • SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

  SmartImage – фабрично зададени настройки за лесно оптимизиране на настройките на картината

  SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана и ви дава оптимизирани показатели на дисплея. Този лесен за използване интерфейс ви позволява да избирате различни режими, каквито са "Офис", "Снимка", "Филм", "Игра", "Икономия" и др., съответно на използваното приложение. Въз основа на този избор SmartImage динамично оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображенията и видеото, за постигане на най-добри показатели на дисплея. Режимът "Икономия" ви предлага големи икономии на енергия. И всичко това в реално време, с натискането само на един бутон!

 • SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor за богати, живи изображения

  SmartKolor е усъвършенствана технология за усилване на цветовете, която разширява цветовия диапазон на дисплея. Увеличавайки коефициента на усилване на RGB нивата на дисплея, тя ви дава богати, живи изображения и удоволствието от гледането на снимки и видео с изключителен образ.

 • SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt за по-комфортно четене

  SmartTxt е сложен алгоритъм, който подобрява четенето от приложение, като PDF документи или електронни книги, което обикновено изисква повече фокус и концентрация. Функцията SmartTxt увеличава контраста и остротата на границите на текстовото съдържание за по-добра читаемост. Оптимизацията за четене се осъществява чрез настройване на скалата на нивото на сивото на дисплея заедно с баланса на бялото, яркостта и контраста.

 • Технология PLS Quad HD с 8-битови цветове, изображения със 109 пиксела/инч

  Този професионален дисплей Philips използва най-новия панел PLS Quad HD и предлага великолепни широкоъгълни изображения със свръхвисока разделителна способност 2560x1440 пиксела. С отличната дълбочина на 8-битовите цветове и гъстота на пикселите 109 пиксела/инч, сега можете да се радвате на професионални true color sRGB изображения, за разлика от дисплеите с ограничена дълбочина на 6-битовите цветове и гъстота на пикселите 82 пиксела/инч. С по-висока яркост и по-ниско потребление на енергия, в сравнение със стандартните дисплеи с широк ъгъл на гледане този дисплей гарантира винаги отлична картина, като заедно с това спестява енергия. Той е най-подходящ за професионални приложения, като CAD системи, графичен дизайн, рендиране на изображение и др.

 • Кристално чисти изображения с Quad HD 2560 x 1440 пиксела

  Тези най-нови екрани Philips предлагат кристално чисти изображения с четворна висока разделителна способност – Quad HD 2560x1440 или 2560x1080 пиксела. Използвайки висококачествени панели с висока гъстота на пикселите, благодарение високоскоростни връзки като Displayport, HDMI, Dual link DVI, тези нови дисплеи карат вашите изображения и графики да оживеят. Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения, използвате приложения за 3D графика, или сте финансов гуру, който работи с огромни електронни таблици, дисплеите Philips ще ви осигурят кристално чисти изображения.

 • Уеб камерата и микрофонът ви помагат да поддържате връзка със семейството и приятелите

  Вградената 2-мегапикселова уеб камера с превъзходни, ярки и ясни изображения ви позволява да общувате със семейството и приятелите си. Чувствителният ѝ микрофон осигурява яснотата на гласа ви при пренос. Можете да чувате ясен звук от вградените стереоговорители или да съедините собствени слушалки за разговор насаме. Това просто вградено решение гарантира, че повече няма да се налага да се заплитате с инсталиране на камера и позициониране на микрофони.

 • MultiView за активна връзка към два източника и показване на двоен екран

  Дисплеят Philips с MultiView и свръхвисока разделителна способност ви дава огромно разнообразие от възможности за удобно свързване в офиса или дома. MultiView позволява активна връзка към два източника и показване на два екрана, за да можете да работите едновременно с няколко устройства, например настолен и преносим компютър, и да се справяте с лекота с няколко задачи наведнъж. Лесно можете да гледате футбол на живо в дясната половина, докато отляво сърфирате в интернет от преносимия си компютър. Или искате да следите новините на живо със звук, в малкия прозорец, докато работите по блога си.

 • SmartConnect с HDMI, Display port и Dual link DVI

  С изобилие от възможности за свързване, тези дисплеи Philips са снабдени с множество връзки, като Dual link DVI, Display Port, универсален HDMI съединител, за да се наслаждавате на некомпресирано видео и аудио съдържание с висока детайлност. Какъвто и източник да използвате, можете да сте сигурни, че с този дисплей Philips инвестицията, която сте направили, няма да се превърне в отживелица в близко бъдеще!

 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

 • Корпус без съдържание на PVC-BFR

  Корпусът на този монитор Philips не съдържа бромирани забавители на пламъка (BFR) и поливинилхлорид (без съдържание на PVC-BFR)

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува