1

RacingVision

крушка преден фар кола

  -{discount-percentage}%
  • KA

  RacingVision

  крушка преден фар кола

  Вероятно най-силната одобрена халогенна крушка, правена някога

  Крушките за автомобил на Philips RacingVision са идеален избор за страстните шофьори. С невероятната производителност от до 150% повече яркост ще можете да реагирате по-бързо за по-безопасно, по-вълнуващо шофиране. Вижте всички предимства

 • Вероятно най-силната одобрена халогенна крушка, правена някога

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вероятно най-силната одобрена халогенна крушка, правена някога

Крушките за автомобил на Philips RacingVision са идеален избор за страстните шофьори. С невероятната производителност от до 150% повече яркост ще можете да реагирате по-бързо за по-безопасно, по-вълнуващо шофиране. Вижте всички предимства

RacingVision крушка преден фар кола

Тип крушка: H7, Опаковка: 2, 12 V, 55 W 12972RVS2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Вероятно най-силната одобрена халогенна крушка, правена някога

Достигнете границите на вашите светлини и шофиране

Виждайте по-далеч и реагирайте по-бързо с до 150% повече яркост

Когато шофирате нощем, вие се нуждаете от най-добрата видимост. Колкото по-надалеч виждате добре, толкова по-бързо можете да реагирате на всичко, което се изпречи на пътя. Фаровете Philips RacingVision повишават вашата видимост с до 150% повече яркост. Ще разпознавате пречките на пътя по-рано, отколкото с по-слабите халогенни крушки. Така ще се наслаждавате на по-безопасно и по-приятно пътуване.

Една от най-ярките крушки за отлична производителност на светлината

С по-добри и по-ярки светлини можете да се представяте по-добре на пътя. С оптимизираната си и с висока прецизност спирална геометрия, газ под високо налягане от до 13 бара, хромирано покритие с висока прецизност и висококачествено стъкло UV-Quartz, фаровете Philips RacingVision задават нов стандарт в автомобилните светлини. Разработени за производителност и видимост, тези фарове позволяват по-спокойно, контролирано и забавно шофиране.

По-ярка светлина за спортните шофьори

Спортните шофьори очакват повече от своите автомобили. Давайки до 150% повече яркост на пътя, Philips RacingVision са хомологирани, за да ви дават забавни усещания извън пътя и на него.

По-ярката светлина означава липса на изненади и по-добър контрол

Когато карате с висока скорост по лошо осветени селски пътища, вие разчитате на представянето на вашите фарове. При неочаквана опасност всичко зависи от времето за реакция. Дори и части от секундата може да се окажат решаващи за вашата безопасност. Превъзходното представяне на лъча на фара Philips RacingVision ви помага да идентифицирате ситуациите по-бързо и да запазите перфектен контрол над автомобила си – каквито и да са пътните условия.

Подобрен светлинен контраст за по-безопасно и по-зареждащо шофиране

Визуалните умения са доведени до лимита си при шофирането през нощта. При лоша осветеност или при отблясъци от други автомобили вашата способност да различавате отделните предмети е силно намалена. Това прави забелязването на пречките, като например пешеходци на пътя, по-трудно. Специфичната температура на цвета при фаровете Philips RacingVision (на разположение в Н4 и Н7) позволява на вашите очи да се фокусират по-добре и да възприемат контрастите в разстоянието. Това ви дава повече сигурност на пътя. А с увеличаването на вашите лимити, шофирането след залез е по-зареждащо преживяване.

Спазване на високи стандарти за качество на ECE хомологация

Ние произвеждаме продукти на Philips, които са най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Силни одобрени за пътната мрежа фарове за тъмни условия

Шофирането през зимата е предизвикателство. Но страстните шофьори обичат да се подлагат на тестове. През тези трудни зимни месеци вие трябва да знаете, че вашите фарове са готови да си свършат работата. Точно както се адаптирате към зимните пътища с избирането на зимни гуми, така трябва да изисквате най-добра видимост при шофиране в по-тъмните и по-опасни условия. Фаровете Philips RacingVision ви дават повече контрол в най-тежките условия, така че да се притеснявате по-малко за пътя и да се наслаждавате на всяко пътуване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува