1

X-tremeVision LED

сигнализираща крушка за автомобил

  -{discount-percentage}%

  X-tremeVision LED

  сигнализираща крушка за автомобил

  По-ярък и по-стилен

  За безопасно и модерно шофиране преминете на наситени кехлибарени светодиодни мигачи X-tremeUltinon от Philips [~PY21W]. Те са мощни, прецизни и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Тази версия включва предупредител. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-ярък и по-стилен

За безопасно и модерно шофиране преминете на наситени кехлибарени светодиодни мигачи X-tremeUltinon от Philips [~PY21W]. Те са мощни, прецизни и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Тази версия включва предупредител. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

X-tremeVision LED сигнализираща крушка за автомобил

LED-AMB [~PY21W] +CANbus, Брой лампи: 2, 12 V, интензивен кехлибарен цвят, Усъвършенствана автомобилна система 12764X2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-ярък и по-стилен

Силно, издръжливо и наситено светодиодно сигнализиране

Сигнализирайте вашето намерение с по-ярка външна светлина

Сигнализирането на желаното движение на автомобила е от основно значение за вашата безопасност. За да избегнете сблъсъци, другите участници в движението трябва да знаят какво правите. А когато лошите атмосферни условия намалят видимостта, необходимостта от ярко и наситено сигнализиране става още по-важна. Светодиодните сигнализиращи светлини Philips X-tremeUltinon ви предоставят яркия ефект на дневна светлина и до 6000 K за задните и габаритните светлини. С по-интензивни цветове за приложения при завиване и спиране, незабавно включващи се светодиоди и равномерна и добре насочена светлина ще предоставите на другите шофьори ключовото допълнително време за реагиране на вашите движения.

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Въпреки че основната цел на външното осветление е да ви помогне да виждате и да бъдете видени, няма причина и да не изглеждате добре в същото време. Ако търсите да надградите стила си без купуване на по-нова кола, заместването на вашите външни светлини с LED е разумен начин да похарчите пари. Надградете своите външни светлини с по-интензивни червени стопове, наситени жълти мигачи и ярки бели светлини за позициониране и задна скорост. Вашата кола изразява кои сте, така че направете стилно впечатление със светодиодните външни светлини от Philips.

Сигнали за завиване с наситен кехлибарен цвят, с които да бъдете забелязани

Светодиодните сигнали за завиване Philips разполагат с ефективен наситен кехлибарен цвят, който лесно ще предаде вашите намерение на заобикалящите ви участници в транспорта. Наситеният кехлибарен цвят означава повече безопасност за вас и за другите около вас.

Равномерно разпределяне на светлината, за подобрена видимост

Гамата светодиодно външно осветление от Philips е проектирана за по-умно разпределение на светлината, за да гарантира, че външните лампи за сигнализация са защитени, където са ви необходими (независимо дали е задна светлина, стоп, или сигнализираща). С широкоъгълна и равномерна светлинна дифузия не само можете да видите повече на пътя, но и другите шофьори ви виждат повече.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips X-tremeUltinon – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

Надеждно и дълготрайно LED осветление

Искате ярки и стилни фарове. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Със същия интензитет на осветяване светодиодите са много по-трайни. А светодиодните продукти X-tremeUltinon от Philips показват изключителна издръжливост. Заради последните технологични иновации те са защитени от нагряване и вибрации и издържат до 12 години. Тъй като повечето коли биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува