По-млада и по-стегната кожа само за 6 седмици*  · Безопасен и нежен, тестван и препоръчван от експерти дерматолози


  · Видими резултати, клинично доказани


  · За всеки тип кожа

  Тествано и 

  препоръчано от …

   

  93% от тестваните жени усещат кожата си по-гладка*

   

  84% от жените се съгласяват, че кожата им изглежда по-сияйна*

   

  84% от жените забелязват, че кожата им изглежда по-здрава*


  87% от тестваните жени усещат, че кремът за лице, който използват се усвоява по-добре след процедурата*

  *Резултати от независими тестове със 75 потребителя след 4-седмични процедури

  Имате ли въпроси за VisaCare? 
  Открийте най-често задаваните по-долу

  Как да третирам лицето си след употребата на VisaCare?

  След процедура, нанесете подхранваща маска, дневен крем или нощен крем и се уверете, че използвате продукт със слънцезащитен фактор когато излезете навън.
  - Не използвайте друг метод за механична или химическа ексфолиация в продължение на 3 дни.
  - Не се подлагайте на електролиза, лицева кола маска или работа с депилатоари в рамките на 3 дни след като сте използвали уреда.Можете да прилагате грим веднага след процедурата.

  Трябва ли да почистя лицето си преди или след употреба на VisaCare ?

  Да. Винаги използвайте VisaCare на почистено и сухо лице.

  Как да разбера дали VisaCare е подходяща за кожата ми?

  Тествайте VisaCare върху ръката си на първо място. Ако устройството не създава никакви нежелани реакции или ако реакциите изчезнат в рамките на един час, VisaCare е безопасен за употреба. За подробни инструкции за работа, моля обърнете се към Ръководството за употреба .

  Подходящ ли е за моята кожа VisaCare?

  VisaCare е подходящ за употреба върху всеки тип кожа.

  Кога да не използвам VisaCare?

  Никога не използвайте VisaCare:
  - Ако имате кожни инфекции, открити рани, активни инфекции като херпес или активнo акне в областите за третиране.
  - Ако имате големи бенки, татуировки, петна портвайн, перманентен грим или каквото и да е дразнене на кожата в зоните за третиране.Ако кожата ви все още се възстановява от козметична процедура през последните две последните две седмици .
  - Ако приемате лекарства, които могат да засегнат вашата кожа, като стероиди или медикаменти против акне. Консултирайте се с вашия лекар.Ако имате брадавица, не се опитвайте да я заличите с този уред. Тя може да се разпространи.
  - Ако имате белези, консултирайте се с вашия лекар или дерматолог, преди да започнете да използвате уреда .В комбинация с всяка друга система за грижа за кожата, съдържащ активна пилинг съставка.
  - Ако имате специфично състоянието на кожата се консултирайте с вашия лекар преди да започнете да използвате уреда.

  Кожата ми реагира на процедурите с VisaCare.

  Процедурата с VisaCare може да доведе до леко зачервяване, непосредствено след третиране. Вие може да почувствате затопляне и гъделичкне по време на процедурата. Тези ефекти обикновено изчезват в рамките на няколко минути и като цяло са предизвикали приятно усещане.
  Възможно е да имате суха или лющеща се кожа, продължително зачервяване или подуване. В този случай може да сте натиснали уреда прекалено силно върху лицето си или да сте третирали една и съща зона твърде много пъти. Опитайте се да оказвате по-малък натиск върху уреда по време на следващата процедура и да третирате за по-малко време.В редки случаи, уредът може да доведе до натъртване, блистер, надраскване или промяна на пигментацията.

  Почти всички кожни реакции ще изчезнат до седмица, промяната в пигментацията ще намалее в рамките на няколко седмици или няколко месеца.За да се избегнат възможни нежелани реакции, използвайте дневен крем със слънцезащитен фактор или слънцезащитен крем след процедурата. Това помага да се избегнат слънчеви изгаряния.

  Трудно е да плъзгам уреда по кожата си/не усещам засмукването/Ефектът изглежда по-малък след последващите процедури.

  Проверете дали филтърът е запушен. Почистете накрайника, като го изплакнете с течаща вода. Ако ексфолиращия пръстен е замърсен, накиснете го в топла вода с течен сапун за 5-10 минути. Можете да използвате четката, за да го почистите. Уверете се, че почиствате накрайника с върха надолу, за да изплакнете замърсяванията. Подсушете върха на накрайника с кърпа или го оставете да изсъхне на въздуха.

  Проверете дали усещате засмукването на уреда, когато накрайникът е премахнат: премахнете накрайника и след това включите уреда. Когато поставите пръста си върху отвора, би трябвало да усетите засмукването.

  Ако не чувствате засмукване, уредът може да бъде повреден. Моля свържете се с нас на: Consumer Support 

  Колко време отнема процедурата?

   Цялата процедура отнема около 5 минути.

  Колко движения трябва да правя в една зона на кожата ми?

  В зависимост от състоянието на твоята кожа, препоръчваме да правите от 2-4 движения на всяка зона от кожата.

  Може ли да използвам VisaCare с маска за лице?

  Да. Това ще подобри усвояването на активните съставки на маската за лице.

  Мога ли да комбинирам VisaCare с излагане на слънце?

  Не. Ако планираш да се наслаждаваш на слънцето (напр. през лятната ваканция) ти препоръчваме да прекъснеш процедурите една седмица преди да започнеш активно излагане на слънце. След всяка процедура се препоръчва да използваш слънцезащитен фактор (SPF) 30 или по-висок на третираните зони в продължение на минимум 3 дена.

   

  Може ли да комбинирам VisaCare с други разкрасителни процедури?

  Да, стига разкрасителните процедури да не включват механичен или химически пилинг.

  Мога ли да използвам VisaCare и Lumea едновременно?

   След употреба или на VisaCare или Lumea , изчакайте поне 24 часа преди употребата на другия уред.

  Не продължавай с процедурите, ако получиш някакво дразнене или нежелани реакции. Тези процедури никога не трябва да бъдат болезнени; ако изпитваш болка, намали интензивността (на Lumea), премини към накрайник за чувствителна кожа (на VisaCare) или преустанови употребата докато изчезнат нежеланите реакции.

  Как мога да комбинирам VisaCare с моята четка VisaPure?

  VisaCare и VisaPure взаимно се допълват:VisaCare ще ексфолира мъртвите клетки на кожата и VisaPure може да се използва след това за отстраняване на свободните кожни частици от порите за по-добро почистване на кожата. И двете приставки (ексфолираща и нормална) на Visapure може да се използва за тази цел.

  Как да почистя VisaCare?

  - Почистете накрайника на уреда след всяка употреба от хигиенни съображения и за да се предотврати запушването на филтъра. Използвате течен сапун или алкохолен разтвор (макс. 70%), единствено за почистване на накрайника. Уверете се, че уредът е изключен, преди да започнете да го почиствате.
  - Премахване накрайника на уреда. Почистете го под течаща топла вода и малко течен сапун.Ако ексфолиращия пръстен е замърсен, накиснете го в топла вода с течен сапун за 5-10 минути. Можете да използвате четката, за да го почистите. Уверете се, че почиствате накрайника с върха надолу, за да изплакнете замърсяванията.
  - Подсушете върха на накрайника с кърпа или го оставете да изсъхне на въздуха. Почистете тялото на уреда с влажна кърпа. Избършете стойката за зареждане с влажна кърпа.
  - Не потапяйте уреда във вода.Не използвайте химикали за почистване на уреда. Никога не използвайте стъргалки, абразивни почистващи препарати или агресивни течности, като бензин или ацетон за почистване на уреда.
  - Винаги дръжте адаптера и стойката за зареждане сухи. Никога не ги изплаквайте с течаща вода и не ги потапяйте във вода.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.