Аксесоари за компютърни игри

  Аксесоари
  за компютърни игри

  Оборудвайте се, за да имате предимство

  Открийте аксесоарите, които са подходящи за вас

  Гейминг слушалки – сфера на приложение

  Слушалки за компютърни игри

   

  Надградено завладяващо гейминг изживяване

  За вашата игра на конзола или компютър*, както и за продължително носене – най-удобните и леки слушалки с добро качество на звука. Благодарение на богатия им, динамичен и ясен звук и изолационните им възможности те предлагат по-добро завладяващо гейминг изживяване.

  * Зависи от съединителя за слушали.

  Продукти с акцент

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте аксесоарите си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате новите си аксесоари. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте аксесоарите си Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на аксесоарите на Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на аксесоари на Philips, или помощ при настройването, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.