1

Софтуер и драйвери

Важно е редовно да актуализирате продукта си с най-актуалната версия на софтуера, за да се възползвате от всички подобрения, нови функции, усъвършенствана функционалност и отстранени грешки.

Как да намерите номера на модела?

Как да намерите правилния софтуер за продукта си

  1. В полето за търсене въведете номера на модела на продукта си или го потърсете в категориите. Кликнете тук, за да видите как да намерите номера на модела на продукта си.

  2. Ако използвате полето за търсене за да намерите продукта си, страницата за поддръжка следва да е първият резултат. Ако използвате търсенето по категории, след като изберете продукта си, автоматично ще се озовете на страницата за поддръжка за него.

  3. Сравнете номера на версията на предлагания софтуер с този, който вече е инсталиран на продукта ви, за да се уверите, че е необходима актуализация на софтуера. Съвет: можете да намерите текущата версия на софтуера в менютата на повечето продукти. За телевизори обикновено избирате “Menu” (Меню) > “Setup” (Настройка) > “Software” (Софтуер) > “Current software” (Текущ софтуер), за да видите текущата версия на софтуера. Инструкциите за проверяването на това могат да бъдат намерени в упътването за инсталиране на софтуера (на същата страница, където е софтуерът).

  4. Ако в раздела за поддръжка е налична по-нова версия, моля, изтеглете файла и го запазете на компютъра си. Забележка: актуализацията на софтуера обикновено представлява компресиран zip файл, за който е необходимо да използвате специален софтуер (напр. Winzip или WinRar).

  5. За да инсталирате софтуера успешно, прочетете внимателно инструкциите за инсталиране.

Често задавани въпроси

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.