Пресен сок с фибрите, които искате

Изберете до 50% повече фибри

  Бързо приготвен вкусен и освежаващ сок

   

  Искате да си приготвите бързо кана или чаша пресен сок? Нашите центробежни сокоизстисквачки разполагат с мощни мотори до 1200 W, благодарение на които можете да изстискате дори твърди плодове и зеленчуци. За здравословен и пресен сок за секунди.

   

  За да ви улесним още повече, създадохме технологията QuickClean. Тя намалява времето за почистване до 1 минута. Така че можете да включите соковете от здравословни плодове и зеленчуци в ежедневното си меню – вашето семейство ще ги хареса.

  Пресен сок с фибрите, които искате.


  Насладете се на любимата си текстура на сока с едно превключване на бутона с до 50% повече фибри. 

  Превърнахме изстискването в изключително лесно и приятно


  Почистването след изстискването е по-лесно от всякога. Създадохме нашите сокоизстисквачки така, че да се почистват напълно за 1 минута. Функцията за предварително почистване ви позволява да изплакнете напълно сокоизстисквачката само за секунди – лесно като детска игра.

  Консумирането на нужното количество плодове и зеленчуци е общоприето като един от най-важните елементи на здравословния хранителен режим, но ако графикът ви е натоварен, е трудно да консумирате достатъчно от тях. Ето защо изцеждането на свежи домашни сокове е чудесен – и бърз – начин да включите подходяща комбинация от плодове и зеленчуци в ежедневните си навици.

   

  Като водещ в света производител на сокоизстисквачки, Philips ви предлага бавни сокоизстисквачки и центробежни сокоизстисквачки, с които извличате максимално съдържание от хранителните съставки. И са толкова лесни за почистване, че ще ги използвате всеки ден.

  Технология FiberBoost

  Технология FiberBoost

  Изберете текстурата на сока, която предпочитате, с едно превключване на бутона – освежаващ чист сок или плътен сок с пулпа и до 50% повече фибри. 
  Технология за бързо почистване

  Почистване за 1 минута

  Технологията QuickClean™ осигурява почистване на вашата сокоизстисквачка за 1 минута. Просто налейте вода в сокоизстисквачката за бързо предварително почистване. След това фибрите и парченцата се забърсват и изплакват лесно.
  Свръхголям улей за подаване

  Свръхголям улей за подаване

  80-мм свръхголям улей за подаване позволява да приготвяте сок дори от едри плодове и зеленчуци като ябълки, моркови и цвекло без предварително нарязване

  Отзиви

  Най-компактния уред за възможностите си от този вид който съм виждал.Напълно функционален съобразно описаниет си, наистина се вчисти бързо, само едно...не се опитвайте да чистите "смилащият" елемент с гъба, защото остават частици от същата по него. Най-добри и бързи резултати се постигат с четка с дълъг PVC "косъм/. Имам уреда от 2 месеца и го "накъсвам" от ползване /моркови, ябълки, цвекло, домат, праскови, цитруси и нар - досега..:-)/

  приложение за здравословни напитки

  Безплатно изтегляне на вдъхновяващи рецепти и съвети за здравословен начин на живот


  Изтеглете приложението Healthy Drinks на Philips сега. То е удобен начин да получите максимални резултати при изстискване и смесване. Така че можете да започнете да приготвяте здравословни и вкусни сокове или пък да обогатите набора си от рецепти.

  В крайна сметка, свежите сокове и смутита са чудесен начин да увеличите приеманото съдържание витамини и други жизненоважни хранителни вещества.