Мобилното приложение Healthy Drinks – рецепти и съвети за здравословен начин на живот

Кликнете върху иконите, за да изтеглите от App Store или Google Play

приложение за здравословни напитки

Добре дошли в приложението Healthy Drinks на Philips, предоставено ви от Philips, глобален лидер в областта на здравословното и лично благополучие, който се фокусира върху подобряването на живота на хората чрез смислени иновации.


С нашите блендери, сокоизтисквачки и с това приложение ние подкрепяме приемането на един по-здравословен начин на живот. Надяваме се нашите рецепти и съвети да ви помогнат за увеличаването на вашия прием на витамини и други жизненоважни хранителни вещества.

Здравословни напитки

Здравословни сокове и смутита

 

Открийте един нов свят от свежи, здравословни и лесни за приготвяне сокове и смутита. От хранителна информация за любимите ви здравословни напитки до детайли за ползите за здравето; от еднократна рецепта до пълни седмични програми на базата на вашите лични цели. Сега имате всички тези опции на едно място и винаги на разположение.

Предизвикателства на сокоизстисквачката

Предизвикайте се

 

Нашите здравословни напитки са предназначени да ви помогнат в постигането на здравословните си цели. Можете лесно да изберете конкретна програма, за да подобрите здравето си въз основа на вашите нужди (например предизвикателството за детоксикация или програмата за здрав сън). Можете дори да поканите приятелите и семейството си в приложението за здравословни напитки на Philips, за да се присъединят към вас в това предизвикателство.

Предизвикателства на сокоизстисквачката

Проследяване с Apple Health

 

Проследявайте дневния си прием чрез интегриране на Apple Health. То ще ви предостави информация за това как да следите ежедневния прием на хранителни вещества и как да направите най-добрия сок за постигане на желаната цел.

Здравословни напитки

Умно пазаруване

 

Нашият умен списък за пазаруване ви помага да планирате графика си за сокове и смутита, така че да не пропускате нито един сок. Лесно можете да създадете свой собствен списък за пазаруване, като изберете вашия сок и добавите всички съставки в списъка.

Здравословни напитки

Изтеглете сега от App Store и Google Play

 

От хранителна информация за любимите ви здравословни напитки до детайли за ползите за здравето; всичко на едно място.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.