Портативен DVD плейър

  Портативен DVD плейър

  Превъзходно качество на изображението

  Гледайте в движение филми и други на портативния DVD плейър Philips PET944. Цифровият цветен LCD дисплей 22,9 см (9") вдъхва живот на изображенията. Показвайте и споделяйте с лекота цифровите си снимки. Лек и компактен с до 6 часа време за възпроизвеждане.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно качество на изображението

с LCD дисплей с висока плътност (800x480 пиксела)

 • Въртящ се на 180 градуса екран за подобрена гъвкавост при гледане

  Въртящ се на 180 градуса екран за подобрена гъвкавост при гледане

  Екранът се завърта на 180 градуса за оптимален ъгъл на гледане на филми и снимки. Завъртете екрана или го нагласете по-нагоре или по-надолу, за да премахнете отражението и да получите най-добрия възможен ъгъл на гледане.

 • 22,9 см (9") LCD дисплей с висока плътност (800x480 пиксела)

  22,9 см (9") LCD дисплей с висока плътност (800x480 пиксела)

  С LCD дисплея с висока разделителна способност (800x480 пиксела) образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел

  Приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел

  Този Philips плейър е с приложени AC адаптер, адаптер за кола и AV кабел за вашето удобство.

 • Показване на снимки и слайдшоу от снимки

  Показване на снимки и слайдшоу от снимки

  Просто поставете своя диск или карта с памет в плейъра и вашите цифрови снимки ще се покажат директно на устройството.

 • Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Съвместимост с DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Портативният DVD плейър Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD и CD – могат да се възпроизвеждат на DVD плейъра. DVD+/-R е краткият термин за DVD устройство, което приема и двата често срещани формати на записваеми DVD дискове. Аналогично, DVD+/-RW може да работи с двата често срещани типове презаписваеми DVD дискове.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Слот за карти SD/SDHC за музика, снимки и видео

  Слот за карти SD/SDHC за музика, снимки и видео

  Гледайте и споделяйте своите видеоклипове, снимки и музика - лесно и моментално. За допълнително удобство плейърът е снабден със слот за SD/SDHC карти с памет. Просто поставете картата с памет в слота отстрани на плейъра за да пуснете своите мултимедийни файлове, записани на картата и да се радвате на любимите си песни, снимки и филми навсякъде.

 • Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

  Система за практично монтиране в автомобил за лесно използване

  За да се забавлявате в движение, защо да не вземете портативния си DVD плейър от къщи с вас за из път? Уникалната система за практично монтиране в автомобил осигурява лесно използване, с лост за бързо освобождаване, който улеснява бързото изваждане на плейъра, когато не се използва. Можете да вземете портативния си DVD плейър с вас, оставяйки в колата само рамката за монтиране.

 • Насладете се на до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане на филми*

  Насладете се на до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане на филми*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 6 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Разглеждане на JPEG изображения от диск с картини

  Разглеждане на JPEG изображения от диск с картини

  Показвайте JPEG снимките, записани на вашия диск. Възкресете своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Гледайте снимки директно от карти с памет, DVD и CD дискове

  Гледайте снимки директно от карти с памет, DVD и CD дискове

  Съхранявайте любимите си снимки на CD или DVD диск, карта с памет или USB памет и ги изпълнявайте в слайдшоу на своя Philips плейър. Благодарение на пълните възможности за прехвърляне на файлове, можете лесно да изпитате удобството и забавлението от показването на цифрови снимки. Просто поставете своя диск, карта с памет или USB памет в плейъра, и вашите цифрови снимки ще се изпълняват директно на устройството. Сега можете да оживите своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Сертифициран за DivX за стандартно възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX за стандартно възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео. Форматът DivX е базиран на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми, трейлъри и музикални клипове на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията за време на възпроизвеждане е приблизителен и може да варира в съответствие с условията на приложение. За да оптимизира живота на батерията, потребителят трябва да намали до минимум задното осветяване на LCD екрана, да свърже уреда към слушалките (а не към вградените високоговорители), да слуша при средна сила на звука и да използва продукта при стайна температура.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува