Система за домашно кино

  HDMI

  Система за домашно кино

  Превъзходен съраунд звук без плетеница от кабели

  Потопете се в многоканален съраунд звук като в киносалон, без да сте заобиколени от тонколони и кабели. Philips SoundBar с Ambisound включва цялостна система за домашно кино, в това число възпроизвеждане на DVD и CD дискове, в едно устройство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходен съраунд звук без плетеница от кабели

Пренесете киното вкъщи

 • Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Насладете се на невероятно отчетливо висококачествено видео на екрана на вашия телевизор с прогресивно сканиране с Faroudja DCDi. Тази функция премахва назъбените ръбове, които се появяват при гледане на стандартно видео с презредова развивка, особено когато има движещо се изображение, като с това допринася за естествено изглеждащи екшън сцени. Изведете с тези по-чисти и гладки картини изживяването при гледане на следващото по-високо ниво.

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Clear Voice за по-добро слушане на вокалите във филми и музика

  Clear Voice за по-добро слушане на вокалите във филми и музика

  Критично важни моменти в разговор или вдъхновяващи текстове в песен често се изпускат. Пренавиването на DVD прекъсва забавлението, а ако просто игнорирате пропуснатото, приятното усещане намалява. Clear Voice е иновационна аудио технология, която значително подобрява разбираемостта на вокалите, независимо дали става въпрос за изговор, или песен. То гарантира, че чувате всяка дума, така че можете да се радвате в най-пълна степен на това, което гледате.

 • Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Насладете се на универсалността на тази система за домашно кино, която позволява да я поставите, където пожелаете. Независимо дали ще стои на стойка, върху шкафче или монтиран на стена, продуктът изглежда невероятно и работи безкомпромисно. Вие най-сетне ще можете да решите как да изглежда домът ви, без да се отказвате от невероятното изживяване на системата за домашно кино.

 • Лесно инсталиране със свързване само на три кабела

  Лесно инсталиране със свързване само на три кабела

  Свържете само три кабела и системата ви за домашно кино е готова да ви даде превъзходно усещане за звук. В добавка към задълбочената техническа реализация, предоставяща най-добрия съраунд звук, тази система за домашно кино е удивително лесна за инсталиране. На стената, на стойка за телевизор или на маса, тя се побира удобно там, където я искате, и се вмества със съвършена лекота в дома ви и в стила ви на живот.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Сензорен панел за интуитивно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Интуитивните органи за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Докинг станцията, включена към вашата система за домашно кино, ви позволява да възпроизвеждате филми, музика и снимки от вашия iPod. Нещо повече, вие можете да управлявате своя iPod и да преглеждате съдържанието му на екрана на телевизора си, като правите всичко нужно само с устройството за дистанционно управление на системата. Подобно свързване внася преносимото забавление у дома ви без жертване на удобство и с абсолютна лекота.

 • Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD

  Наслаждавайте на филмите и музиката си от CD и DVD
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува