2.1 3D Blu-ray домашно кино

  2.1 3D Blu-ray домашно кино

  Наслаждавайте се на отлично звучащите филми и музика

  Philips HTB7255D, новата 3D Blu-ray система за домашно кино 2.1, ви дава реалистичен съраунд звук с ненадмината чистота и обогатява любимите ви филми и музика с нови измерения. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

2.1 3D Blu-ray домашно кино

Клас D усилвател, CinemaPerfect HD, Вградени Wi-Fi и Bluetooth®, 500 W HTB7255D/12 Търсене на подобни продукти

Наслаждавайте се на отлично звучащите филми и музика

Завладяващ звук

 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • CinemaPerfect HD за видео с изключително висока резолюция

  CinemaPerfect HD за видео с изключително висока резолюция

  Новият блок за обработка на картината CinemaPerfect HD на Philips предлага четворна Full HD разделителна способност за качество на видеото, по-добро от всякога. Тази интелигентна технология увеличава рязкостта на образа и намалява шума, който се получава при компресиране на видеото във формат MPEG. Заедно с подобрената обработка за премащабиране, тя дава резки и дълбоки образи на екрана.

 • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

  Bluetooth е технология за безжична комуникация на малки разстояния, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тази технология позволява лесно безжично свързване с други Bluetooth устройства, за да можете да възпроизвеждате любимата си музика от всеки смартфон, таблет или лаптоп, а също и от iPod или iPhone, през поддържащ Bluetooth високоговорител.

 • Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меките куполни високоговорители за високи честоти възпроизвеждат ясни високи и средни честоти, което засилва общата чистота на звука.

 • Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Фирмените първокласни усилватели клас D на Philips са проектирани да запазват оригиналното звучене на източника за по-голяма точност на аудио сигнала, така че акустичните детайли в музиката и филмите да достигат до вас точно така, както е искал изпълнителят или режисьорът.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Възпроизвеждане на музика от iPod/iPhone и презареждане

  Възпроизвеждане на музика от iPod/iPhone и презареждане.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Dolby и символът "двойно D" са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories Inc.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува