5K LCD монитор с технология PerfectKolor

  5K LCD монитор с технология PerfectKolor

  Прецизни детайли и яснота

  Вижте детайлите както никога преди с новия 5K UHD монитор на Philips. 14,7 милиона пиксела предоставят визуални материали с изключителна рязкост, за да виждате и най-дребните детайли при работа. Технологията PerfectKolor неизменно осигурява точен и последователен цвят. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Brilliance 5K LCD монитор с технология PerfectKolor

P Line, 27" (68, 6 см), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Търсене на подобни продукти

Прецизни детайли и яснота

с разделителна способност UltraClear 5K UHD

 • Разделителна способност 5K Ultra HD (5120 x 2880) за ултра ясни визуални ефекти

  Разделителна способност 5K Ultra HD (5120 x 2880) за ултра ясни визуални ефекти

  14,7 милиона пиксела за прецизен детайл и яснота. С разделителната способност 5K Ultra HD, четири пъти Quad HD, вие виждате детайла както никога преди, за да постигнете перфектни резултати.

 • Технология PLS LED с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  Технология PLS LED с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

  Дисплеите PLS използват иновативна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл – дори и в режим на завъртане на 90 градуса. За разлика от стандартните TN панели, PLS дисплеите ви дават забележително отчетливи образи с наситени цветове, което ги прави идеални не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

 • По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  По-малко умора на очите с технологията Flicker-Free

  Поради начина, по който се управлява яркостта на екраните с LED подсветка, някои потребители забелязват премигване на екрана си, което причинява умора на очите. Технологията Flicker-Free от Philips прилага ново решение, за да регулира яркостта и да намали премигването за по-комфортно гледане.

 • Стандарти за професионални цветове 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Стандарти за професионални цветове 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Ще познаете идеалния цвят, когато го видите. Тези нови монитори включват висококачествени панели за богат и точен цвят от всеки ъгъл. Уверете се, че вашият цвят съответства на професионалните стандарти за цветове в индустрията, 99% Adobe RGB и 100% sRGB. Фабричната прецизност на цветовете с фабрично калибриране ви осигурява увереност от самото начало. Коригирайте цветовете спрямо вашите стандарти с корекции на цвета с шест оси. Спестете време и пари с мониторите Philips с технология PerfectKolor.

 • 1,074 милиарда цвята за плавна градация на цветовете и детайлите

  1,074 милиарда цвята за плавна градация на цветовете и детайлите

  10-битовият дисплей осигурява богата цветова гама с 1,074 милиарда цвята и 12-битова вътрешна обработка за пресъздаване на плавни и естествени цветове без градация и цветни ивици.

 • SmartUniformity за последователни изображения

  SmartUniformity за последователни изображения

  Колебанията в яркостта и цветовете на LCD екраните е често срещано явление. Режимът SmartUniformity на Philips осигурява точни изображения по отношение на яркостта; което е от решаващо значение за фотографията, дизайна и печата. С показател за цвета, оценяващ точността, този режим се калибрира, за да отговаря на средната еднородност на яркостта, която е по-голяма от 95%. Изберете този режим, за да се насладите на еднородни и точни изображения.

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Уеб камера с микрофон, за да се свързвате и работите с другите

  Вградените уеб камера и микрофон ви позволяват да виждате и да общувате с колеги и клиенти. Това просто решение позволява да работите и споделяте с другите, като ви спестява ценно време и разходи за пътуване.

 • Вградени стерео високоговорители за мултимедия

  Чифт висококачествени източници на стерео звук, вградени в дисплея. Може да бъде с видимо насочване напред или невидимо насочване надолу, насочване нагоре, насочване назад и др., в зависимост от модела и дизайна.

 • USB 3.0 позволява бърз пренос на данни и зареждане на смартфон

  Super Speed USB 3.0 работи със скорост 5,0 Gbit/s, което е около 10 пъти по-бързо от стандарта USB 2.0 и значително намалява времето за пренос на данни, като ви спестява време и пари. С по-висока скорост, суперскоростен пренос на данни, по-добро управление на разхода на енергия и превъзходна ефективност, USB 3.0 определя най-новия глобален стандарт, който ви позволява да използвате устройства за съхранение с голям обем памет. Технологията Sync-N-Go гарантира, че вече няма да чакате честотната лента да се освободи. Вашите инвестиции в USB 2.0 устройства са защитени, тъй като има обратна съвместимост.

Вижте всички спецификации
 • Интелигентното време за реакция е оптималната стойност от тестовете GtG (от сиво до сиво) или от GtG (BW) (от сиво до сиво (ЧБ).
 • Бързо зареждане чрез BC 1,2 стандарт
 • Два кабела за порт за дисплей от поддържана графична карта към монитора са нужни за поддържане на разделителна способност от 5120 x 2880.
 • Само следните NVIDIA графични карти поддържат този монитор при разделителна способност 5120 x 2880: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува