1
Телевизори

Smart телевизори Philips

Повече възможности, които ще обикнете

Нашият любим Android телевизор

Серия 7500

  • Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектен, независимо от източника.
  • Вграден Google Асистент. Разнообразно съдържание и много повече – на ваше разположение.*
  • Чуйте всеки детайл с DTS HD Premium Sound.

 

* Вграденият Google Асистент ще бъде достъпен след софтуерна актуализация за Android телевизорите от 2018 г.

Разгледайте последните характеристики на Philips smart Android TV. Характеристики за поточно предаване на съдържание, игри и приложения в лесен за използване интерфейс.
Гледайте сега

Открийте го. Гледайте го. 
Забавлявайте се.


Осигурете си бърз и лесен достъп до съдържанието, което желаете.

 

Вашият smart телевизор  Philips ви дава съдържанието, което желаете, когато пожелаете. Ясните и добре организирани менюта ви дават възможност лесно да откриете любимите си приложения и да се забавлявате онлайн с  любимите си филми, телевизионни предавания, игри и музика. От последните хитове в Netflix до вашите плейлисти в Spotify.

Открийте го. Гледайте го. Пуснете го.


Вижте съдържанието, което желаете. По лесен начин.

 

Вашият smart TV на Philips ви дава съдържанието, което желаете, когато го пожелаете. Ясните и добре организирани менюта ви дават възможност лесно да откриете своите любими приложения и да предавате поточно любимите си филми, телевизионни предавания, игри и музика, които обичате. От последните хитове на Netflix до вашите плейлисти в Spotify.

Дистанционно управление за телевизор, което се активира с глас | Smart TV дистанционно управление

Вграден Google Асистент*


Контролирайте вашия Android телевизор Philips с гласа си

 

Искате да гледате Netflix или да проверите прогнозата за времето? Просто кажете на вашия телевизор. Ще получите прогнозата, без да бъде прекъсвано това, което гледате в момента. Можете дори да управлявате всички домашни уреди, които са съвместими с Google Асистент, като например да приглушите осветлението, без да ставате от дивана.

Google cast Philips TV | Вграден Google Chromecast за телевизор

Вграден Chromecast


От вашето smart устройство на екрана на вашия smart телевизор

 

Безжично прехвърляне на филми, музика и още от вашия лаптоп или смарт устройство към вашия Android телевизор Philips. Просто докоснете иконата на Chromecast във вашето смарт устройство, за да започнете поточно прехвърляне  на съдържание от стотици приложения, поддържащи тази функция, включително Netflix и YouTube.

Philips TV Alexa

Работи с Amazon Alexa


Вашият глас е дистанционното ви управление

 

Дните на търсене на дистанционното управление на телевизора свършиха. Сега вече можете да използвате гласа си, за да управлявате вашия телевизор Philips Android чрез устройства, съвместими с Alexa, като Amazon Echo. Включете телевизора, сменете канала, превключете на вашата игрова конзола – и повече – с Alexa.

Режим за игра на Android TV на Philips

Играйте игри на голям екран


Гмурнете се в игрите

 

Независимо дали играете офлайн или онлайн, smart телевизорите Philips ще ви потопят във вселената на играта. Интуитивните менюта ви улесняват да намерите заглавията, които обичате, и да откриете нови класики. Режимът  "игра" на системата Ambilight прави изживяването още по-интензивно.

* Вграденият Google Assistant и поддръжката за умението за гласово управление на Smart телевизор на Philips за Amazon Alexa ще се доставят като софтуерна актуализация за Android телевизорите от 2018 г.

Google, Android TV и Chromecast са търговски марки на Google LLC.

Най-добрите Android телевизори Philips

  Повече за телевизорите Philips    

Ambilight
Потопете се в съдържанието, което обичате

OLED телевизори
Несравнимо усещане за реалност

Звук на телевизора
Почувствайте всеки детайл