Приложение Philips Headphones

  За iOS и Android


  Приложението Philips Headphones ви позволява да се възползвате напълно от потенциала на вашите слушалки. Можете да получите достъп до всички функции, които ще ви осигурят най-доброто аудио изживяване от мобилното ви устройство.

  Изтегляне на приложението:

  Слушалки L4 Fidelio, свързани към приложението Philips Headphones

  Получете повече от слушалките си

  Функции на приложението

  Щракнете за повече

  За да персонализирате избираемите режими за управление на шума на слушалките

  Позволява ви да зададете таймер за изключване на слушалките.

  Аудиото спира на пауза, когато сензорът установи, че сте извадили слушалките от ушите си. Аудиото се възобновява, когато сензорът установи, че сте поставили отново слушалките.

  Каквото и да обичате, обичайте го по вашия начин! Четири предварителни настройки ви позволяват да изберете как да звучи аудиото от вашите слушалки въз основа на това, което слушате.

  Чувайте звука почти в реално време с минимално закъснение, когато играете игри и при възпроизвеждане на видеоклипове. Моля, имайте предвид, че разстоянието за приемане може да бъде намалено.

  Позволява ви да чувате собствения си глас по време на разговори

  Активирайте Awareness Mode чрез слушалките или приложението, ако искате да проведете разговор, да се ослушвате за известия или да чувате звуците от улицата. Приложението ви позволява да контролирате колко шум да пропускат вашите слушалки.

  Позволява ви да видите номера на модела, MAC адреса и състоянието на актуализация на софтуера. Можете да използвате този раздел, за да актуализирате софтуера на слушалките си.

  Край на търсенето в страниците за поддръжка – приложението ви препраща директно към правилното ръководство за потребителя за вашите слушалки! Получете незабавен достъп до съвети за отстраняване на неизправности и общите неща, които трябва и не трябва да правите при използването на слушалките.

  Съвместими ли са слушалките ми?


  Приложението Philips Headphones е съвместимо с най-новите ни слушалки. Предлага се на 23 езика, включително нидерландски, английски, френски, испански, руски, арабски, иврит, корейски, японски и мандарин.

  Икона на ЧЗВ

  Отговори на вашите въпроси

  Как да свържа моите слушалки Philips към приложението Philips Headphones?


  Включете Bluetooth на телефона си. Изберете слушалките от Bluetooth менюто на телефона си. След като слушалките ви бъдат свързани, връзката с приложението се установява автоматично.

  Кои са някои често срещани проблеми с връзката при iOS?


  Bluetooth връзката при iOS има три състояния: "Fully enabled" (Напълно активирана), "Partially enabled" (Частично активирана) и "Off" (Изключена). Важно е да се уверите, че Bluetooth на телефона ви е в състояние "Fully enabled" (Напълно активирана) за правилно сдвояване и свързване на слушалки.

  Освен това, по време на първоначалното включване на приложението то ви подканва да предоставите разрешение за Bluetooth за използване на приложението. Важно е да изберете "OK". Ако изберете "Don’t allow" (Не позволявай), същият изскачащ прозорец ще се появи отново по-късно. Ще можете да продължите работата с приложението само след като изберете "OK"".

  И накрая, важно е да не променяте името на модела на слушалките по подразбиране в настройките на устройството, тъй като автоматичното откриване на слушалките ви от приложението няма да работи. В такъв случай ще трябва ръчно да изберете модела на слушалките в приложението, за да работи перфектно.

  Кои са някои често срещани проблеми с връзката при Android?

   

  По време на първоначалното включване на приложението то ви подканва да разрешите свързване на слушалки. Важно е да изберете „Разрешаване“. По-старите версии на Android (<12) може да поискат предоставяне на разрешения за местоположение и съхранение. Тези разрешения са необходими за правилната работа на приложението.

  Моите слушалки съвместими ли са с приложението Philips Headphones?

   

  Моля, вижте следния списък, за да видите дали вашите слушалки са съвместими с приложението:

  Philips support is here, contact

  Нуждаете се от поддръжка за по-стари модели

  Имам нужда от помощ да открия номера
  Намиране на номера на моя продукт
  Къде да намеря номера на моя продукт?
  Разкажете ни малко за вашия продукт и ние ще ви покажем къде да намерите номера на продукта.
  Ако продуктът ви е наблизо, моля, изберете продуктовата група и категория по-долу.
  Местоположения на номера на продукта на нашите устройства

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.