1
Продукти

  Приложение Philips Headphones

  Приложение Philips Headphones

  За iOS  и Android 

  Как да се свържете

  Подобрете вашето изживяване със слушалки

  Функции на приложението

  Кликнете за повече
  Изключете звука на света. Можете да включите активно шумопотискане (ANC) чрез слушалките си или приложението. Ако не искате да филтрирате всички околни звуци, можете да използвате Awareness Mode в приложението, за да понижите нивото на ANC ръчно. 
  Активирайте Awareness Mode чрез слушалките или приложението, ако искате да проведете разговор, да се ослушвате за повиквания или да чувате звуците от улицата. Приложението ви позволява да контролирате нивото на шума, което слушалките ви да пропуска. 
  Изберете адаптивно шумопотискане и приложението ще филтрира околния шум на базата на това, което вършите. Независимо дали си почивате, ходите, бягате, или пътувате в градски транспорт, приложението автоматично избира правилната предварителна настройка за контрол на шума за вашата околната среда.
  Каквото и да обичате, обичайте го по вашия начин! Шест предварителни настройки ви позволяват да изберете как да звучат слушалките ви на базата на това, което слушате. Или можете да използвате еквалайзера на приложението, за да можете сами да регулирате звука и да запазите персонализирани предварителни настройки за бъдещо ползване.
  Превъртате песни в списъка си за изпълнение? Можете да възпроизвеждате, да спирате на пауза, да прескачате и да регулирате силата на звука директно от приложението. Ще виждате също и информация за песните, корици на албуми и подробности за изпълнителите.

  Приложението ви позволява да използвате телефона си, за да проверите пулса си в реално време, когато носите слушалките Philips. Това е перфектно, за да следите усилията си по време на упражнения или да следите възстановяването си след бягане. 

   

  Искате да използвате конкретен гласов асистент с вашите слушалки Philips? Просто изтеглете гласовия асистент на телефона си и го изберете в приложението. След това можете да говорите на избрания от вас гласов асистент през персонализираните звукови ефекти на слушалките ви.
  Приложението улеснява актуализирането на слушалките ви. Просто изтеглете най-новия фърмуер на телефона си. След като изтеглянето завърши, вашите слушалки Philips ще се надстроят автоматично чрез приложението.
  Вече не е необходимо да търсите из страниците за поддръжка – приложението ви свързва директно към правилното ръководство за потребителя за вашите слушалки! Получете мигновен достъп до съвети за отстраняване на проблеми и общи инструкции за това как да използвате слушалките.

  Съвместими слушалки


  Приложението Philips Headphones е съвместимо с нашите най-нови слушалки. Налично е на 23 езика, включително нидерландски, английски, френски, испански, руски, арабски, иврит, корейски, японски и мандарин.

  Вашето приложение за слушалки Philips

  Бърз старт

  Запознайте се с приложението за слушалки Philips.

  Повече за Philips Sound 

  Слушалки
  Дръжте музиката си под ръка
  SoundBar системи
  За всеки вълнуващ момент
  Безжични високоговорители
  Вашата музика. Силна и свободна.