1
Lumea

Насладете се на дълготрайно гладка кожа без нежелано окосмяване


Изглеждайте и се чувствайте чудесно всеки ден

Добре дошли в красивия свят на Lumea! 


Остават само няколко седмици, докато се насладите на гладка като коприна кожа. Нежеланото окосмяване най-накрая остава в миналото, а ние ще Ви покажем как да получите най-добри резултати с Вашия фотоепилатор Lumea! Насладете се на усещането за гладка кожа и изглеждайте и се чувствайте чудесно всеки ден!
No1. Philips number one brand in electric hair removal

Как да се използва


Кликнете на видеото по-долу, за да видите как се използва фотоепилатор Lumea. Много е лесно.
Frequenly asked questions

Отговори на Вашите въпроси

Получете отговори незабавно
Боли ли?

По време на клиничните изследвания нито една жена не определи преживяването като болезнено, при условие че са използвани правилни според цвета на кожата и косъмчетата настройки и са следвани инструкциите. Някои жени описаха „топло усещане“, „щипене“ или „сърбеж“, които в повечето случаи изчезват след няколко минути до един час. 

 

За да свикнете с Philips Lumea, препоръчваме да приложите тестови импулси близо до зоната, която смятате да третирате, използвайки най-ниската препоръчителна настройка на светлината. След като се почувствате комфортно така, можете да увеличите светлинната настройка постепенно, ако е нужно, но тя никога не трябва да е болезнена..

Светлината ще навреди ли на очите ми?

Philips Lumea не вреди на очите Ви. Разсеяната светлина, излъчвана от устройството, е безвредна за очите Ви. Не гледайте в светлината, докато използвате устройството. Не е нужно да използвате очила по време на употреба. Използвайте устройството в добре осветено помещение, за да не дразни светлината очите Ви. Добре осветеното помещение намалява погълнатата от очите яркост на импулса.
 

Системата за безопасност предотвратява генерирането на импулс, когато устройството не е в пълен досег с кожата. Уверете се, че контактът с кожата е пълен, за да избегнете ненужното разсейване на светлината. Никога не използвайте устройството в зоната около очите или за да третирате веждите си. 

Как ще получа най-добри резултати?
Изисква се предварително третиране на кожата чрез премахване на окосмяването в зоната, която желаете да третирате, за да постигнете най-добри резултати в премахването на косъмчетата. Така се гарантира, че светлинната енергия се насочва директно към фоликула на косъма по най-ефективния начин и не се губи в окосмяването на повърхността на кожата. Предварителното третиране е необходимо само докато окосмяването отново пораства. В повечето случаи след приблизително пет процедури това вече не е необходимо преди третирането.Като методи на предварително третиране препоръчваме бръснене, скъсяване с тример, премахване с кола маска или механично епилиране. Ако за предварително третиране изберете премахване с кола маска, препоръчваме да се уверите, че всички евентуални остатъци от колата маска са премахнати преди третирането. Никога не използвайте депилиращи кремове като метод на предварително третиране.
Колко често трябва да повтарям процедурите? Трябва ли да продължа да използвам Philips Lumea, след като кожата ми вече е гладка?
За да премахнете успешно цялото окосмяване и да попречите на фоликула на косъма да се активира отново, трябва да повтаряте процедурите веднъж на две седмици през първите два месеца. До тогава кожата Ви трябва да стане гладка и без окосмяване. Нашите изследвания показаха значително намаляване на окосмяването само след две процедури. Оптимални резултати обикновено се постигат след четири до пет процедури. За да поддържате резултатите и да попречите на корена на косъма да се активира отново, е необходимо да повтаряте процедурите редовно, за да поддържате кожата гладка и без окосмяване. Ако прекъснете процедурите, фоликула на косъма ще се активира отново и окосмяването отново ще започне да расте. За да поддържате резултатите, повтаряйте процедурите на всеки четири до осем седмици, по този начин ще гарантирате, че коренът на косъма остава неактивен и повторният растеж на окосмяването е потиснат. Времето между процедурите може да варира в зависимост от индивидуалния растеж на Вашето окосмяване. Ако между процедурите расте прекалено много окосмяване, тогава просто отново скъсете интервала между процедурите, но не третирайте по-често от веднъж на две седмици. Когато използвате уреда по-често от препоръчваното, не увеличавате ефективността, а увеличавате риска от реакции на кожата.
Ако го използвам по-често, ще постигна ли по-голяма ефикасност?

Използването на Philips Lumea по-често от препоръчителното няма да ускори процеса на обезкосмяване поради скоростта на цикъла на растеж на окосмяването.
 

Избягвайте третирането на една зона няколко пъти по време на една процедура, тъй като това няма да подобри ефекта, а само ще увеличи риска от възпаление на кожата.

Защо окосмяването започва отново да расте на някои участъци от третираната зона?
През първите няколко процедури част от окосмяването може да расте отново дори ако сте използвали уреда често. Това се случва, понеже косъмчетата са в различен етап на цикъла на растеж на косъма. Също така, за да не пропускате зони, се уверете, че светлинните импулси леко се припокриват.
Нормално ли е уредът да се затопля при употреба?

Устройството и приставката му може да се затоплят с течение на времето при употреба – това е нормално.

 

Препоръчваме Ви при третиране на по-чувствителни към топлина зони, като бикини зона, подмишници или лице, да започнете, докато устройството и приставката са все още хладни. Третирайте краката си след това, тъй като те са по-малко чувствителни към топлина.

Как да почиствам моето устройство Philips Lumea?

Изключително важно е да почиствате филтъра за светлината и приставките (ако има) на уреда след всяка процедура; Почиствайте повърхността на стъклото на филтъра, външната част на приставката (ако има) и металната рамка от вътрешната страна на приставката с предоставената кърпа или използвайте памучна клечка за уши; Ако водата не измива ефективно, използвайте капки от високопроцентен спирт за почистване на споменатите по-горе части. По този начин ще почистите остатъците като косъмчета или мръсотия, които може да се съберат при процеса и може да доведат до усещане за повишено затопляне или реакции на кожата, ако не бъдат почистени;
 

Редовното почистване спомага за гарантиране на оптимални резултати и продължителен експлоатационен живот на уреда; Използвайте предоставената мека кърпа и непременно следвайте всички инструкции за почистване в ръководството за употреба. 

Кога не трябва да използвам моето устройство Lumea?
Никога не използвайте устройството, ако страдате от някоя от долуизброените болести, т.е.: ако имате кожно заболяване, като например активен рак на кожата, имате анамнеза за рак на кожата или някакъв друг локализиран рак в зоните, които трябва да бъдат третирани; ако имате предракови лезии или множество атипични бенки в зоните, които трябва да бъдат третирани; ако имате анамнеза за колагеново разстройство, включително анамнеза за образуване на келоидни белези или анамнеза за лошо заздравяване на рани; ако имате анамнеза за съдови разстройства, като наличието на варикозни вени или съдова ектазия в зоните, които трябва да бъдат третирани; ако кожата Ви е чувствителна към светлина и лесно образува обрив или алергична реакция; ако имате инфекции, екзема, изгаряния, възпаление на космените фоликули, отворени рани, абразии, херпес симплекс, рани или лезии и хематоми в зоните, които трябва да бъдат третирани; ако сте имали операция в зоните, които трябва да бъдат третирани; ако имате фоточувствителна епилепсия. Ако имате диабет, лупус еритематодес, порфирия или застойна сърдечна недостатъчност.

Забележка: този списък не е изчерпателен. Ако не сте сигурни дали можете да използвате устройството, Ви препоръчваме да се консултирате с лекар

Революционната IPL технология на Philips

No1. Philips number one brand in electric hair removal
IPL technology
IPL: Най-новата технология за премахване на окосмяването. IPL е доказаната технология на Интензивна импулсна светлина, която се използва в професионалните салони.
Innovative light
Philips Lumea Ви дава възможност да използвате тази базирана на светлина технология за премахване на окосмяването безопасно и ефективно.
Easy and effective way to remove hair
Лесният и ефективен начин за премахване дори на най-тънките косъмчета, който е толкова е безопасен, че дори можете да го правите у дома.

Безопасно е да използвате IPL Lumea, тъй като

Reason 1

# 1


Светлината е като лампа за светкавица на фотоапарат
Reason 2

# 2


Филтрите са създадени така, че да не допускат неефективните цветове на светлината
Reason 3

# 3

 

Вградените филтри предотвратяват загряване на кожата

Reason 4

# 4


Вградените сензори контролират импулсите

Защо да изберете Philips Lumea?

Тестван върху 2000 жени

Philips Lumea беше обект на клинични изследвания върху над 2000 жени с доказани резултати.

14 години изследвания

Philips Lumea е резултатът от 14-годишните изследвания на Philips и произлиза от професионална IPL технология.

1 500 000 жени обичат Lumea

С над 1,5 милиона потребители по цял свят Lumea е идеалното решение за предотвратяването на повторния растеж на косъма.

Споделете с останалия свят какво мислите с #philips #lumea 
Използвайте хаштаг, за да разберете как другите използват своето устройство Lumea

Открийте красотата на Philips


Свят на идеи, вдъхновение и експертни технологии за красота