Устойчивост

Устойчивост

Значими иновации от Philips

 

Ние от Philips, се стремим да направим света по-здравословно и стабилно място. Нашата цел е да подобрим живота на 3 милиона души до 2025. Това бихме могли да постигнем с помощта на нашата програма, наречена Еко Визия.

Нашият социален подход

 

Открийте нашите иновативни решения в отговор на глобалните предизвикателства пред обществото, като в същото време се стремим да стимулираме растежа на бизнеса. Нашите програми включват здраве и безопасност, социални инвестиции, участие на заинтересованите страни и стабилност на доставчиците.

 

Повече на основната ни страница за устойчивост

Нашият подход към околната среда

 

Ние от Philips инвестираме в развитието на зелените технологии, като по този начин даваме възможност на нашите клиенти да допринесат за един по-здравословен свят, избирайки нашите продукти. Всички наши действия са насочени към намаляване на въздействието върху околната среда на нашите операции, като същевременно се опитваме да гарантираме и осигурим целостта на екосистемите.

 

Повече на основната ни страница за устойчивост

Интегриран годишен отчет

 

Philips публикува данни за своите процеси за стабилност 2014, като част от интегрираният си годишен отчет, включвайки финансови, социални и екологични показатели.

 

Посетете нашият годишен отчет на страницата ни за устойчивост

Награди и признание

 

Ние от Philips използваме информация, базирана на проучвания и изследвания на външни индекси за да ни помогне да подсилим и укрепим нашите системи за управление и отчитане на устойчивостта. Ние се гордеем с признанието, което сме получили през годините за нашата работа.

 

Нашите награди и признание

Подходът на Philips към устойчивостта

 

Да направим светът по-устойчив чрез инвоации

 

Свалете инфографиката

Подходът на Philips към устойчивостта

 

Да направим светът по-устойчив чрез инвоации

 

Свалете брошурата

Към страницата за сваляне