SENSEO®

  SENSEO®

  Препарат за премахване на накип

  Сензационно прясно сварено кафе!

  Препаратът за премахване на котлен камък в SENSEO® отстранява варовика от вашата кафе машина SENSEO®, така че да можете да се радвате напълно на свежия вкус на кафе SENSEO®. Редовното премахване на накипа удължава живота на вашата кафе машина SENSEO®.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Сензационно прясно сварено кафе!

Препарат за премахване на котлен камък за всички машини SENSEO®

 • Винаги най-добри резултати

  Премахване на накип от вашите кафе машини SENSEO® с препарат за премахване на накип SENSEO® за постоянни резултати: Редовното премахване на накипа предпазва натрупването на варовик и премахва отрицателното влияние върху температурата, размера на чашата и вкуса

 • Специално разработен за SENSEO®

  Лимонената киселина, използвана в този препарат за премахване на накип ще подобри премахването на накип без увреждане на вашата кафе машина SENSEO®.

 • Препарат за премахване на котлен камък за всички машини SENSEO®

  Премахването на котлен камък е важен елемент в поддръжката на Senseo. Това трябва да се прави поне веднъж на всеки три месеца, до шест пъти на година! Поддържането на Senseo без котлен камък ще: гарантира максималния обем в чашата; осигури максимална температура на кафето; ще направи Senseo по-малко шумна по време на работа; предотврати неизправности в Senseo; удължи живота на Senseo.

 • Процедура SENSEO® за премахване на котлен камък във всички машини SENSEO®

  Процедурата за премахване на котлен камък отнема около един час и не трябва да се прекъсва. В Senseo може безопасно да се използва само антикалциращ препарат на основата на лимонена киселина. Другите препарати, включително оцетът, може да повредят уреда или да не успеят да отстранят напълно накипа. Ако процедурата не се изпълни правилно, в машината може да останат остатъци от котлен камък. Това ще доведе до по-бързо натрупване на накип и евентуални трайни и безвъзвратни поражения на машината. За правилната процедура за отстраняване на котления камък от вашия модел Senseo прегледайте ръководството за експлоатация.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува