1
Продукти

Whitening 101

 

Отговорите, които ще ви помогнат да имате усмивката, която винаги сте желали.

Искрящата бяла усмивка може да ви направи по-уверени и е страхотен начин да бъдете забелязвани. В зависимост от изборите, които правим във всекидневието си, може да се окаже, че усмивката ни не е онази, която винаги сме желали. Вино, тютюнопушене, чай, безалкохолни напитки и различни храни и напитки могат да причинят появата на петна по зъбите.
Зъби

Често задавани въпроси

Какво предизвиква пожълтяване на зъбите?
Има множество причини зъбите да променят цвета си. Генетична предразположеност, околна среда и дори приемът на определени медикаменти може да повлияе на белотата на усмивката ви.

Най-често срещаната причина са повърхностните петна по емайла ви. Те се дължат на всекидневно приеманата храна, напитки и начина на живот. С течение на времето петната могат да засегнат слоя под емайла, който се нарича дентин. Когато той се замърси, целият зъб изглежда по-тъмен, тъй като емайлът е прозрачен. 
Как мога да избеля зъбите си?
Има няколко възможности: от професионални процедури до предлаганите в магазините избелващи пасти и ленти. С избелващите процедури, препоръчани от Philips Zoom!, можете да постигнете 8 нюанса по-бяла усмивка и да ги извършите в кабинет или вкъщи. Първата стъпка е консултация с вашия стоматолог.
Как мога да премахна повърхностните петна?
Освен продуктите за избелване на зъби Zoom!, четката ви за зъби също може да допринесе за по-ярката ви усмивка. Всяка четка за зъби Philips Sonicare извършва 31 000 движения в минута, с които помага за отстраняване на петната и избелва по естествен начин вашите зъби. 
Как мога да премахна по-дълбоките петна?
Избелващите процедури, предназначени за справяне с петна по дентина – слоят под емайла на повърхността – съдържат съставки като водороден пероксид или карбамиден пероксид. Те взаимодействат химически с въглерода, който причинява пожълтяването на дентина, и правят зъбите ви по-бели в дълбочина.
Колко дълго траят резултатите?
Избелващите ни процедури са формулирани така, че да ви осигуряват дълготрайни резултати, но резултатите ще бъдат различни в зависимост от вида на избелването, което сте избрали. Изборите, които правите във всекидневието си, като например приема на напитки, които оцветяват зъбите, ще причини повторното им пожълтяване с течение на времето.
Коя процедура с Philips Zoom! е най-подходяща за мен?
С Philips Zoom! получавате безопасно избелване на зъбите с минимална или никаква чувствителност. Независимо дали изберете процедура в кабинет или в домашни условия, в началото винаги се провежда консултация с вашия стоматолог. Той може да препоръча най-подходящият за вас вариант според начина ви на живот, бюджет и резултатите, които желаете да постигнете. Научете повече тук.
Как мога да поддържам бялата си усмивка след процедурата?
Вашият стоматолог ще ви предостави съвети относно грижите преди и след процедурата. Можете да поддържате по-бялата си усмивка с една от нашите електрически четки за зъби Philips Sonicare DiamondClean. Разполагате и с възможността за първокласна поддръжка на вашата по-бяла усмивка с комплекта за избелване вкъщи Philips Zoom!.
Колко струва избелването с Philips Zoom!?
Цените са различни в зависимост от стоматолога. Избелващите ни процедури започват от само XX. За повече подробности се обърнете към вашия Philips Zoom! специалист.

Коя процедура с Philips Zoom е най-добра за вас?

След като вече сте запознати с основните неща, следващата стъпка е да се свържете със стоматолог близо до вас, който предлага Philips Zoom.
Свържете се с нас

Свържете се с нас

 

Следвайте Philips Zoom във Facebook за новини, оферти, конкурси и още

iPhone и iPad

Приложение Zoom за iPhone и iPad

 

Вижте как бихте изглеждали с по-бели зъби с безплатното приложение Philips Zoom

Суперспестявания

Суперспестявания

 

Проверявайте често, за да се възползвате от най-новите ни намаления и промоции