1
Статия

Как да откриете най-подходящия метод за избелване

Интересува ли ви процедура за избелване на зъби с Philips Zoom!?

Кой не би желал да има по-бяла усмивка? В крайна сметка тя е отражение на добрата грижа за устната кухина. Но какъв е най-добрият начин да избелите зъбите си?

 

Комплектите, предлагани в магазините, са популярни, но при тях може да има опасност от поява на чувствителност и раздразнение на венците. Когато търсите най-добрата процедура за избелване, трябва винаги да се консултирате със стоматолог, за да е гарантирано, че ще постигнете най-добрите резултати и че обработката ще бъде безопасна и безвредна за зъбите ви.

 

От удобни, препоръчани домашни процедури, до професионално избелване в кабинет – нека разгледаме някои безопасни и ефективни варианти, за които можете да попитате вашия стоматолог.

 

Ако желаете бързи, категорични резултати

 

За да постигнете възможно най-ярката усмивка, обърнете се към вашия стоматолог за процедура в кабинет.  

 

Избелването с лампи за избелване дава най-интензивни резултати, тъй като ускорява действието на съставките и така премахва петната. Тъй като това се извършва от вашия стоматолог, може да сте сигурни, че процедурата по избелване ще протече безопасно.

За да получите възможно най-ярката усмивка

Този вид избелване е особено ефективно, когато промяната на цвета е в дълбочина, което може да се дължи на дългогодишно тютюнопушене, пиене на вино и кафе или на приемането на определени видове лекарства.

 

С Philips Zoom! WhiteSpeed вашата усмивка може да бъде с 8 нюанса по-бяла само след 45 минути. Получавате не само по-искряща усмивка, но в края на процедурата вашият стоматолог ще нанесе гел, за който е клинично доказано, че намалява чувствителността и защитава емайла.

 

С ослепително избелване и с минимална или никаква чувствителност получавате най-доброто и от двете.

Philips Zoom! WhiteSpeed

Philips Zoom! WhiteSpeed

Най-добрата ни процедура за избелване на зъби за тези, които желаят категорични и незабавни резултати

Ако желаете да направите първите си стъпки в избелването

 

Може би избелвате зъбите си за пръв път или желаете да пробвате във връзка със специален повод?


Когато се обърнете към вашия стоматолог за извършването на процедурата по избелване, гарантирате, че сте в добри ръце: избелването на зъбите е най-безопасно и най-ефективно, когато се извършва от стоматолог, което намалява риска от чувствителност и раздразнение на венците.

Вашите първи стъпки в избелването
За да изпробвате избелването на зъби, открийте най-близкия до вас стоматолог, разполагащ с Philips Zoom!, и попитайте за Philips Zoom! QuickPro. След като бъде планиран за края на профилактичния ви преглед, препаратът за избелване QuickPro се нанася по безопасен начин върху зъбите ви за 10 минути и изсъхва за секунди. Комбинира се със защитен уплътнител, за да се намали чувствителността. Накрая за вас остава само да измиете с четка препарата след 30 минути и да блеснете с усмивка, която е до 4 нюанса по-бяла.
Philips Zoom! QuickPro

Philips Zoom! QuickPro

Най-добрата ни процедура за избелване на зъби за тези, които желаят бързи резултати

Ако желаете да избелите зъбите си вкъщи

 

Желаете да имате няколко нюанса по-бяла усмивка? С един от домашните ни комплекти можете постепенно и удобно да постигнете по-бяла усмивка с процедура, която е съобразена с графика ви.

Избелване на зъбите вкъщи

За да постигнете най-доброто избелване в домашни условия, е разумно да потърсите съвет от стоматолог относно процедурата, която най-добре отговаря на вашите нужди. Персонализирани процедури, препоръчани от вашия стоматолог, ще ви дадат увереност, когато избелвате зъбите си вкъщи. Philips Zoom! DayWhite и Philips Zoom! NiteWhite се препоръчват от вашия стоматолог, за да не изберете погрешно твърде силна формула.

 

 

Получавате персонални избелващи шини, които прилягат на всяка извивка на вашите зъби за постигане на равномерни резултати и в зависимост от препоръчаната за вас интензивност ще имате по-бели зъби след една до две седмици. Като част от вашия комплект получавате и гел, който помага за защита на емайла и намалява чувствителността.

Philips Zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite

Най-добрата ни процедура за избелване на зъби, съобразена с вашия всекидневен график
Philips Zoom! NiteWhite

Philips Zoom! NiteWhite

Най-добрата ни процедура за избелване на зъби за удобно избелване за един ден
Интересува ли ви процедура за избелване на зъби с Philips Zoom!?

Нашият режим от 5 стъпки за искряща усмивка