Без проблеми: защо научаването на вашето бебе да пие от чаша за отпиване е по-лесно, отколкото си мислите


Чаши за отпиване за малки деца

Ако си представяте малко наводнение, когато дадете на вашето бебе чашата за отпиване, помислете отново. Ето някои от нещата, за които всички родители се притесняват, когато става въпрос за използването на чаша за отпиване, и защитите, които сме поставили, за да гарантираме безпроблемното пиене.

Сигурно си мислите, че би било по-добре да имате по-тъмен диван, за да скриете всички тези разливания от вашето бебе.

Нашето решение: така е, разливанията от вашето бебе се случват, но няма нужда да се притеснявате с нашите чаши за отпиване. Всяка чаша има клапа против течове, която е разработена да спаси вашия диван дори и от най-цапащия малък разбойник.

 

Може също да се чудите как да направите големия скок от пиенето от бутилка към чаша.

Нашето решение: научаването на нови умения може да идва малко в повече отначало, така че разделихме процеса на четири лесни стъпки за вашето дребосъче. Първо, научете вашето бебе да пие с дръжки чрез нашата чаша за приучаване от бутилка към чаша за отпиване. След това постепенно преминавайте към пиене за пораснали с помощта на накрайник, сламка и най-накрая – чаша без накрайник.

 

Може също леко да се притеснявате, че ще изгубите чашите със същата бързина, с която губите и бебешките чорапи.

Нашето решение: предметите често биват оставяни, изпускани или захвърляни, когато те са в ръцете на вашето дребосъче. Разбираме това и разработихме нашите чаши за отпиване с набраздени ръбове и дръжки, което ги прави по-лесни за носене от вашето дребосъче, когато то се придвижва.

 

Може също да си помислите, че за бебетата са нужни доста неща.

Нашето решение: новото допълнение към семейството може да доведе до... ами, до по-запълнен живот. Така че как може да водите по-опростен живот и да сте сигурни, че вашето бебе разполага с всичко, от което се нуждае? Чашите за отпиване Philips Avent са разработени така, че да могат да се сменят една с друга. Така можете да използвате една горна част на няколко бутилки и чаши – и винаги да намерите бързо капак.

 

И така, готови ли сте да помогнете на вашето дребосъче да пие като голямо дете? Ще се справите без проблем.

 

Искате да знаете повече за нашите чаши за отпиване за малки деца? Кликнете тук, за да разгледате гамата.

Прочетете повече по тази тема

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.