Перфектното съчетаване: как да изберете най-добрата залъгалка за вашето бебе


Биберони

Комфортът е изключително специфично нещо, затова създадохме гама залъгалки, които да отговарят на нуждите на всяко едно бебе. Ако изборът леко ви затруднява, това ръководство ще бъде ваш спътник при избирането на най-добрата залъгалка за вашето дребосъче.

Задължителни характеристики на залъгалката

Нека първо разгледаме няколко основни характеристики за комфорта. Комфортът може да е доста специфично нещо, но смятаме, че има няколко задължителни характеристики. Всичките наши залъгалки са без бисфенол-А (BPA), ортодонтски и спомагат за естественото развитие на венците на вашето бебе – само казваме!

 

Комфорт по индивидуален начин

Нека индивидуализираме нещата. За да прецизирате търсенето за най-подходящата залъгалка, ще трябва да обърнете внимание на няколко фактора:

 

  • Възрастта на вашето бебе
  • Чувствителността на кожата на вашето бебе
  • Предпочитанието на вашето бебе
 

Намерете точния тип комфорт

Тъй като знаете вече какво да вземете предвид, ще обясним какви характеристики четирите залъгалки имат една спрямо друга.

                                          

Залъгалка Mini

Залъгалката Mini е точно това: миниатюрна. Когато сте новородено, всичко изглежда малко уголемено, затова създадохме залъгалка с изключително малък и лек предпазител, който е разработен така, че да не докосва носа.

Размери: за от 0 до 2 месеца

Най-подходяща залъгалка за: родители, които искат страхотен многофункционален продукт за своето новородено

 

Залъгалка

Soothie е нашата еднокомпонентна залъгалка, направена от медицински силикон. За разлика от обикновената залъгалка, Soothie позволява да предложите и комфорта на вашия пръст по същото време с отвора отпред.

Размери: за от 0 до 3+ месеца

Най-подходяща за: родители, които желаят залъгалка от медицински клас, която предлага допълнителен комфорт за новороденото.

 

Залъгалка Classic

Залъгалката Classic представлява многофункционален продукт за всеки ден. Тъй като необходимостта от комфорт може да възникне както през деня, така и през нощта, създадохме и лесни за намиране светещи в тъмното дизайни.

Размери: от 0 до 6, от 6 до 18 месеца

Най-подходящата залъгалка за: родители които желаят многофункционален продукт за през деня и нощта.

 

Залъгалка Freeflow 

Някои видове кожа могат да бъдат по-чувствителни от други. За разлика от обикновения предпазител, нашата залъгалка Freeflow разполага с отвори за въздух, които да поддържат кожата на вашето бебе суха и без раздразнения.

Размери: от 0 до 6, от 6 до 18 и 18+ месеца

Най-подходящата залъгалка за: родители, които желаят залъгалка, която е нежна към кожата.

 

Изключително мека залъгалка

Харесва ли вашето дребосъче нежния допир? Изключително меката залъгалка е разработена с гъвкав и мек предпазител и допълнителен въздушен поток, за да предотврати белези и дразнене на кожата.

Размери: от 0 до 6, от 6 до 18 месеца

Най-подходящата залъгалка за: родители, които желаят залъгалка, която е изключително нежна към чувствителната кожа.

 

Последни стъпки

След като сте избрали вида залъгалка според нуждите на бебето си, идва време да изберете правилния размер и дизайна. Всяка от нашите залъгалки има размер в съответствие с възрастта, а дизайнът, разбира се, зависи само от вашия вкус!

 

Искате да знаете повече за нашата залъгалка? Кликнете тук, за да разгледате гамата.

Прочетете повече по тази тема

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.