1
Модернизирани LED

Открийте нашите нови гами модернизирани LED крушки

Колкото по-добре виждате, толкова по-добре работите, толкова по-бързо реагирате и толкова по-голяма е вашата безопасност. 

Така че не позволявайте на тъмнината да победи, изберете Philips и шофирайте през нощта с по-голяма увереност и по-добро управление.

Plug and Play инсталация

Научете как да инсталирате LED фарове на автомобила си

Научете как да инсталирате LED фарове на автомобила си

Важно: този светодиоден модернизиран светлинен източник е специално проектиран и предназначен само за офроуд употреба, като например ралита и състезания по трасета, така че подлежи на техническа проверка за монтаж. Светодиодният модернизиран светлинен източник не може да се монтира законно на превозни средства, използващи пътната мрежа.
Lumileds не поема каквато и да било отговорност и/или правна отговорност. Ваша отговорност е използването на светодиодните модернизирани светлинни източници да е в съответствие с приложимите правни изисквания. Предназначени са за ралита и състезания по трасета. Не са подходящи за употреба на обществената пътна мрежа.
Светодиодните модернизирани фарове и екстериорни сигнални светлини не са предназначени за продажба в Германия, Испания, Словакия, Кипър, Обединеното кралство, Нидерландия, Чешка република, Гърция, Унгария, Латвия, Люксембург, Малта и Словения. 

Защо да изберете светлини от Philips?

ефективно-осветление
Оптимални работни показатели на осветлението за вашата безопасност и комфорт
сертификация-есе
Сертификация и хомологация DOT/SAE и ECE
надеждна-работа
Оригинално оборудване за най-надеждното представяне
продукти-без-живак
Устойчивост: продукти без олово и живак – защото ни е грижа