Обогатете знанията си относно LED

Всичко, което трябва да знаете за LED

Епизод 1

Модернизирана LED лампа

Какво представлява модернизираната LED лампа?


Обмисляте да надстроите вашите халогенни лампи за предни светлини до модернизирани LED лампи? Възможно ли е това изобщо? Позволете на Matt и нашите експерти, работещи по автомобилното осветление на Philips, да проправят път, разкривайки напълно нов свят на модернизирани LED лампи, технология и как това може да промени изживяването ви при шофиране.

Епизод 2

относно LED технологията

Относно LED технологията

LED технологията променя из основи светлинната индустрия, но запитвали ли сте се някога как точно се произвежда LED? И колко LED цвята могат да се произведат? Нека разберем заедно с Marc Kessels – нашият експерт в автомобилните LED лампи.

Епизод 3

Механично поставяне на LED лампи

Механично поставяне на LED лампи

До момента научихме какво представляват модернизираните LED лампи и как се произвеждат. А сега нека нашият експерт по автомобилно осветление на Philips – Wilbert Heffels – да ни покаже как е възможно модернизирането на LED лампи в халогенни фарове.

Епизод 4

Електрически препятствия с LED надстройки

Електрически препятствия с LED надстройки

Когато надстройвате автомобила си с модернизирани LED лампи, може да възникнат няколко предизвикателства. В този видеоклип ще разберем кои са главните разграничаващи фактори на модернизираните LED лампи и ще обсъдим някои от предизвикателствата им. Днешният експерт е Lukas Küper и той ще ни ВОДИ!

Епизод 5

Основите на безопасното автомобилно осветление

Основите на безопасното автомобилно осветление

Били ли сте някога заслепявани от насрещно движещия се трафик, докато шофирате? Повечето хора сме изпитвали този неприятен момент, в който ярка светлина бива насочена право към нас и ни трябват няколко секунди, за да привикнем. В този епизод обсъждаме важна тема за безопасно осветление и как можем да шофираме безопасно с модернизирана LED лампа. Не само за наша безопасност, но и за другите!

Епизод 6

Разликата между оптиката на рефлектор и проектор

Разликата между оптиката на рефлектор и проектор

Днешните автомобили с халогенни лампи са оборудвани с оптики на рефлектор или проектор. Защо е важно да знаем разликата, когато модернизираме с LED лампи? И съвместими ли са с двата вида оптика? Нека нашият експерт Lukas Küper да отговори на всичките ни въпроси!

Епизод 7

Доверете се на марката Philips

Доверете се на марката Philips!

При наличието на толкова много LED лампи на пазара с различни претендирания, функции и производителност на осветлението как да разберем дали са подходящи? Нека нашият експерт Jacques Le Berre ни помогне да развенчаем всички твърдения и да ни насочи към нещата, за които да се оглеждаме! Знанието е сила.

Открийте повече

Автомобилна поддръжка

Автомобилна поддръжка

Имате ли нужда от замяна на фарове Philips за автомобила ви?

Откъде да купите

Откъде да купите

Закупете автомобилни продукти Philips онлайн или в магазин, близо до вас

Автомобилни статии

Автомобилни статии

Научете повече за нашите технологии, иновации и решения за автомобилно осветление на Philips чрез нашите статии

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.