Поддръжка Philips

Помпата за кърма Philips Avent засмуква твърде силно

Публикувано на 26 March 2024
Ако засмукването на помпата за кърма Philips Avent не отговаря на вашите нужди, може да има лесен начин да поправите проблема. Просто използвайте нашите лесни съвети и трикове.
 

Съвети и трикове за намаляване на засмукването:

  • Уверете се, че използвате само частите, които принадлежат към този тип помпа – не смесвайте частите с други части от помпи за кърма на Philips. Дори ако изглеждат много сходни, те не са едни и същи и комбинирането им може да доведе до това помпата да не функционира правилно.
  • Уверете се, че сте сглобили помпата за кърма с меката адаптивна възглавничка. Неизползването на възглавничката може да доведе до твърде силно засмукване.
  • Когато за първи път използвате помпа за кърма, първо може да ви се струва, че засмукването е твърде силно. Практиката може да помогне.
  • Опитайте да натискате дръжката само наполовина, когато изцеждате кърма. Не е нужно да натискате дръжката докрай надолу, за да постигнете засмукване. Можете да регулирате засмукването, което помпата осигурява, като натискате дръжката повече или по-малко, което ви дава пълен контрол върху количеството засмукване, което е най-подходящо за вас. Ако продължите да имате проблеми с използването на помпата за кърма, свържете се с вашия специалист по кърмене.

Информацията на тази страница се отнася до следните модели: SCF430/10 , SCF430/16 , SCF430/13 .

Търсите нещо друго?

Открийте всички опции за поддръжка от Philips

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.