Поддръжка Philips

Как да използвам ръчната помпа за кърма Philips Avent

Публикувано на 26 March 2024
Ако не сте сигурни как да използвате ръчната помпа за кърма Philips Avent, вижте нашите инструкции по-долу.

Разглобете, почистете и дезинфекцирайте всички части, преди да използвате помпата за кърма за първи път и след всяка употреба.

Инструкции за използване на ръчната помпа за кърма Philips Avent

Забележка: Винаги използвайте помпата за кърма с възглавничката
  1.  Измийте добре ръцете си със сапун и вода и се уверете, че гърдите ви са чисти.
  2.  Притиснете сглобения корпус на помпата към вашите гърди. Уверете се, че зърното ви е центрирано, така че възглавничката да създаде херметично уплътнение.
  3.  Внимателно започнете да натискате дръжката надолу, докато усетите засмукване на гърдата (вижте изображението по-долу). След това оставете дръжката да се върне в първоначалното си положение. Повторете тази стъпка бързо 5 или 6 пъти, за да започне отделянето на кърма.

Натиснете леко дръжката надолу.

Забележка: Не е нужно да натискате дръжката докрай. Натиснете я надолу, така че да ви е удобно. Въпреки че не използвате цялото засмукване, което помпата може да генерира, кърмата ви скоро ще започне да тече.
  1.  Когато кърмата започне да тече, приложете по-бавен ритъм, като натиснете надолу дръжката и я задържите натисната за момент, преди да я оставите да се върне в първоначалното си положение. Продължете с този ритъм, докато кърмата тече. Ако ръката ви се умори, опитайте се да използвате другата ръка или изцеждайте кърма от другата гърда.

Кърмата ми не тече.

Забележка: Не се притеснявайте, ако кърмата ви не протече веднага. Отпуснете се и продължете да изпомпвате. Поставянето наново на помпата за кърма върху гърдата от време на време може да помогне за стимулирането на потока на кърмата.
  1.  Продължете изцеждането, докато почувствате, че гърдите ви са празни.
  2.  Когато свършите с изцеждането, внимателно свалете помпата за кърма от гърдата и отвийте бутилката от корпуса на помпата. Почистете останалите използвани части на помпата за кърма.

Информацията на тази страница се отнася до следните модели: SCF430/10 , SCF430/16 , SCF430/13 .

Търсите нещо друго?

Открийте всички опции за поддръжка от Philips

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.