Prestigo

Универсално дистанционно управление

  Prestigo

  Универсално дистанционно управление

  Виждат се само бутоните, които ви трябват

  Сега вече можете да пенсионирате всичките си дистанционни и да ги замените с едно - с това красиво дистанционно. Prestigo SRU9600 не само изпълнява всички функции на оригиналните ви дистанционни, но е и много по-лесно и удобно за използване.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Виждат се само бутоните, които ви трябват

Направено за опростяване на управлението на техниката ви

 • Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Удобството на единичното натискане ви позволява да изпълнявате много команди с едно натискане на бутон посредством макрос. Макросът съчетава набор от предварително програмирани команди в един бутон. Затова е необходимо само едно натискане на бутон за изпълняване на поредица от функции.

 • Дистанционно управление "8 в1" за всички устройства за домашно развлечение

  С универсалното дистанционно управление можете да програмирате и управлявате до 8 устройства от почти всяка марка.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Показва на тактилния дисплей само необходимите ви бутони

  Със специална технология за изобразяване с инвертирани сегменти се осветяват само бутоните, които са нужни за управление на устройството в дадения момент. Вече не се налага да издирвате необходимите бутони.

 • Лесен достъп до разширени команди с интерактивен LCD дисплей

  Интерактивният LCD дисплей е четириредова растерна LCD матрица, която ви направлява в настройването и различните устройства.

 • LCD екран със задно осветление за удобство в тъмното

  Фоновото осветление е функция, която осветява LCD екран или клавиатура, за да се използват на тъмно. Двата най-често срещани типа фоново осветление са светодиодно (LED) и електролуминисцентно (EL). Дистанционните с фоново осветление с LED обикновено са ярки, но с неравномерен жълт или зелен цвят, докато EL панелите са равномерно осветени нюанси на синьо, бяло или зелено.

 • Въртящ се курсор за бързо придвижване в менютата

  Курсорът, представляващ въртящо се колело, ви дава възможност да се придвижвате в менюто за настройка и страниците за устройството по посока на часовниковата стрелка и обратно.

 • За настройването не е необходимо ръководство

  За разлика от други универсални дистанционни, където за идентификация на марката и модела е нужно да се въведе трицифрен код, в това дистанционно са въведени постъпкови указания за настройване с вашето оборудване, независимо от производителя му.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува