Мултимедийно дистанционно управление

  Мултимедийно дистанционно управление

  Преглеждайте моментално своята музикална колекция

  SRM7500 действа като втори екран за вашия мултимедиен компютър. Той показва вашите песни в удобно оформление, подредени по изпълнител, албум или жанр, побрани в дланта на ръката ви. Дава ви свободата да избирате музиката си почти от всяко място в дома си.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Преглеждайте моментално своята музикална колекция

Избирайте песни от дланта си.

 • За настройването не е необходимо ръководство

  За разлика от други универсални дистанционни, където за идентификация на марката и модела е нужно да се въведе трицифрен код, в това дистанционно са въведени постъпкови указания за настройване с вашето оборудване, независимо от производителя му.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Управление на до 7 устройства, избрани измежду 10

  Универсалното дистанционно управление "7 в 1" ви позволява да програмирате и работите със 7 аудио- и видеоустройства почти от всички марки. Дистанционното съдържа инфрачервените кодове на всички видове устройства за домашно развлечение от почти всички марки. С това единствено дистанционно можете да заместите своята колекция от дистанционни управления с едно-единствено.

 • Функции за управление на много устройства с едно натискане на бутон

  Вместо да управлявате компонентите на вашата система един по един, контролът на база желано действие смесва най-често използваните функции в едно действие, например "Гледане на филм" или "Слушане на CD". Когато потребителят избере "гледане на филм", вместо да настройва поотделно всяко устройство от оборудването си (например DVD плейър, телевизор и мултимедиен приемник), един единствен бутон съдържа всички необходими за пускането на филма команди: включване на телевизора, включване на усилвателя и избиране на нужния вход, включване на DVD плейъра и започване на възпроизвеждането.

 • Обширна база данни на ИЧ кодове за повечето устройства и марки

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Изберете правилните набори инфрачервени кодове в базата данни за устройствата, които искате да управлявате, за да позволите управляване на практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Навигация в музикалните файлове без използване на телевизор/монитор

  Изборът на носители от екрана е възможност да се гледа и избира списък от песни, картини и филми от вашия компютър на LCD екрана на дистанционно управление. С двупосочната радиовръзка, вградена в дистанционното управление, и USB приставката, приложена към него, съдържанието от компютъра се предава към дистанционното. Така не е необходимо да включвате телевизора или монитора, за да видите менюто и да избирате любимите си файлове.

 • Работи през стени чрез радиочестотен USB адаптер

  USB адаптерът е адаптер, който може да се свърже към USB порта на вашето устройство, когато то е в шкаф или в друга стая. USB адаптерът и дистанционното имат вграден радиочестотен (RF) модул. Те комуникират помежду си чрез радиовръзка. USB адаптерът служи за изпълняване на командите от дистанционното и за преглед на съдържанието на компютъра с Media Center на LCD екрана на дистанционното.

 • Съвместимо с издание Media Center, WMP10-11, iTunes 6-7

  За да се гарантира, че ще можете да възпроизвеждате любимите си файлове, независимо дали с изданията на Microsoft Media Center (XP или Vista), WMP10-11 или iTunes 6-7, всички тези формати се поддържат видими на LCD екрана на дистанционното и могат да бъдат управлявани с него.

 • Бутон за пряк достъп за управление на компютър с Microsoft Media Center

  Специализиран зелен бутон за Microsoft Media Center е поставен на дистанционното, за да ви даде достъп до специализираното меню за компютър с Microsoft Media Center.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува