MP3 видеоплейър

  MP3 видеоплейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Портативният аудио и видео плейър Philips GoGear Muse използва технологията FullSound™ и слушалки с премахване на шума за постигане на изключителен звук и вдъхновяващо музикално удоволствие в движение. Освен това, с цветния 3-инчов дисплей Wide-QVGA гледането на видео е удоволствие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с FullSound™ и премахване на шума

 • Широк QVGA цветен дисплей 7,6 см (3") за превъзходно видео забавление

  Широк QVGA цветен дисплей 7,6 см (3") за превъзходно видео забавление

  Елегантният 7,6 см (3") широкоекранен дисплей на вашия плейър GoGear предлага висока разделителна способност за превъзходно видео качество и отчетливи, живи образи. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийни файлове, за да допълни пакета от цялостно мултимедийно изживяване в движение. Като връх на всичко, съотношението на размерите на картината 16:9 предава любимите ви хитови филми в цялото им широкоекранно великолепие.

 • Възпроизвеждане до 25 часа музика или 5 часа видео*

  Възпроизвеждане до 25 часа музика или 5 часа видео*

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този издръжлив плейър ви дава възможност да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 25 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 5 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете да седнете и цял ден да слушате музика или да гледате еквивалента на 2 филма от начало до край, където и да отидете.

 • Вградено активно елиминиране на шума за промишлени среди

  Вградено активно елиминиране на шума за промишлени среди

  С технологията за елиминиране на шума можете да слушате музика в движение, без да ви пречи околният шум. Микрофони в слушалките откриват околния шум там, където най-много ви пречи, а след това цифров процесор на сигнали създава необходимия еднакъв, но противоположен сигнал, който ефективно премахва нежелания шум и ви пренася по-близо до тишината. Специалната конструкция на слушалките предоставя и изключителна изолация на звука, както и избор измежду три взаимозаменяеми тела на слушалки, за идеално прилягане.

 • Създавайте списъци за изпълнение и изтривайте песни директно на устройството

  Създавайте списъци за изпълнение и изтривайте песни директно на устройството

  Списъкът с песни в движение ви позволява да създавате списъци за изпълнение на своя GoGear по всяко време, в движение. Аналогично, функцията изтриване просто ви позволява да премахвате всички медийни файлове, които не искате да са на вашия плейър. Без да е нужно да разчитате на домашния си компютър за създаването на списъци за изпълнение и изтриване на файлове. Сега можете удобно да управлявате фонотеката си направо на своя GoGear – винаги и навсякъде.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Проектирани по кривата на човешкото ухо, тези слушалки с ергономичен дизайн и изключителна шумоизолация излъчват по прецизен начин директни звукови вълни от високоговорителя към ушните тъпанчета при висока детайлност на звука.

 • Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Гледайте видеофилми в движение с изтеглянето на видео от Интернет - лесна за използване функция, която ви позволява да изтегляте видео от сайтовете за споделяне на видео (YouTube, MySpace или Google Video) на вашия GoGear. Инсталирайте предоставеното приложение за компютър, свържете своя GoGear към компютъра и д Internet Explorer посетете любимия си сайт за споделяне на видео. Изберете видеофилма и натиснете бутона Download, който се появява, когато задържите курсора на мишката над видеофилма. Без да чакате, просто преминете към други видеофилми и започнете и тяхното изтегляне.

 • Възпроизвеждайте музика без DRM от своята библиотека на iTunes

  Възпроизвеждайте музика без DRM от своята библиотека на iTunes

  Сега можете да възпроизвеждате музика от своята библиотека на iTunes – без никакво преобразуване – на вашия плейър GoGear. GoGear поддържа кодека AAC, използван от библиотеката на iTunes, за да извлича и съхранява музика. Просто плъзнете и пуснете своята музика от iTunes в своя GoGear чрез Windows Explorer. Обърнете внимание, че вашият плейър не поддържа музиката, закупена от магазина на iTunes.

 • Повече избор на съдържание – с Napster, Audible и BBC iPlayer

  Повече избор на съдържание – с Napster, Audible и BBC iPlayer

  Насладете се на най-доброто съдържание с вашия Philips GoGear и Napster, Audible и BBC iPlayer. С Napster To Go с твърда цена за музика можете да слушате милиони песни с отлично качество. Просто ги плъзнете и пуснете във вашия GoGear, без да плащате за всяка песен поотделно. Открийте нова музика с услуги, като автоматично смесване на списъци с песни и радиостанции, точно както ги искате. Audible предлага над 75 000 аудио книги, излъчвания, забавление и бизнес информация. Купувайте аудиокниги в комплект или по месечен план, за да ги вземете със себе си на вашия GoGear. Във Великобритания можете да наваксате с телевизионните програми на BBC, които сте пропуснали: теглете, прехвърляйте и се наслаждавайте!

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

Вижте всички спецификации
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips
 • Услугата BBC iPlayer се предлага само във Великобритания

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува