1
LED лампи за инспекция

MatchLine

3-модулни LED лампи за проверка на цветове MDLS CRI

  MatchLine

  3-модулни LED лампи за проверка на цветове MDLS CRI

  Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

  Идеална за бърза проверка на цветове и за по-големи проекти, Philips MatchLine MDLS CRI е светодиодна работна лампа „всичко в едно“. Мощна бяла светлина от 3 отделни модула дава 360° контрол на светлината за истинско съвпадение на цветове и превъзходен резултат. Вижте всички предимства

 • Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

  Play Pause

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

Идеална за бърза проверка на цветове и за по-големи проекти, Philips MatchLine MDLS CRI е светодиодна работна лампа „всичко в едно“. Мощна бяла светлина от 3 отделни модула дава 360° контрол на светлината за истинско съвпадение на цветове и превъзходен резултат. Вижте всички предимства

MatchLine 3-модулни LED лампи за проверка на цветове MDLS CRI

Отговаря на истинската дневна светлина, Осветление на 360° – 1500/750 lm, Изключително издръжлива батерия, Висока устойчивост по IK07/IP54 LPL403MODX1 Търсене на подобни продукти

Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

3-модулна, многопосочна светодиодна лампа за магазини за бои

 • Лесно съгласуване на цветове, все едно работите на дневна светлина

  Включващи най-новата светодиодна технология Lumileds, Luxeon SMD, Philips MatchLine MDLS CRI ви дава мощна бяла светлина, добър индекс за възпроизвеждане на цветовете и 6000 K истинска дневна температура на цветовете. Това означава, че с MatchLine MDLS можете да работите по вашата зона за боядисване, лакиране, почистване или подготовка така, все едно че работите на открито в ярък слънчев ден. А лампата е предназначена не само да ви дава по-ясна видимост – по-меката светлина е и по-щадяща за очите ви, намалявайки умората, докато работите.

 • Високият индекс за възпроизвеждане на цветовете 92 разкрива истинския цвят

  Колкото по-висок е индексът за възпроизвеждане на цветовете (CRI), толкова по-лесно е да се идентифицира правилният цвят. Лампите с ниска стойност на CRI карат някои цветове да изглеждат неестествено. Източниците на светлина с CRI 90 или повече са най-добри за задачи, изискващи най-точно съгласуване на цветовете. Снабдена със светодиоди Lumileds Luxeon, Philips MatchLine MDLS дава светлина при CRI 92. С мощен източник на светлина като този можете да сте сигурни, че откривате истинския цвят. Така бързо ще забележите цвета, който ви трябва, без да използвате спектрометър, като в същото време ще оставите своите конкуренти да грешат при подбора на цветове.

 • Излезте от сенките с пълно светлинно покритие на 360°

  Когато качеството на бояджийската работа е от значение, сенките са просто неприемливи. Тъй като Philips MatchLine MDLS има три отделни светлинни модула, можете да прожектирате светлина, така че да осигурите покритие от 360° без сянка. А благодарение на въртящите се на 300° глави на всеки модул, MDLS дава превъзходна посока на светлината, за да гарантира, че постигате безукорен завършек.

 • Висококачествени светодиоди и двустъпкова светлинна мощност: 1500lm/750lm

  Всеки модул на Philips MatchLine MDLS предлага избор от два режима на осветление. По-мощният режим „Усилване“ дава 500 лумена и е перфектен за проверка на по-фини детайли от боята. За ежедневните нужди от осветление (и за да може батерията да издържа повече) е на разположение нормален режим с 250 лумена. А ако е нужна по-интензивна светлина, просто комбинирайте трите модула, за да постигнете изключително мощните 1500 лумена.

 • Матовият филтър намалява отблясъка, за да намали напрежението върху очите

  Когато трябва да гледате към отразяваща повърхност при силна светлина дълго време, очите ви лесно могат да се уморят и раздразнят. Philips MatchLine MDLS е оборудван с матов филтър, който защитава очите ви чрез намаляване на отблясъка и огледалните отражения. Така можете да работите по-удобно за повече време.

 • Работете със свободни ръце, докато лесно контролирате посоката на светлината

  Благодарение на въртящата се на 300° глава на всеки модул Philips MatchLine MDLS ви дава пълен контрол върху посоката на светлината. А с вградената издръжлива кука за закачане и с магнит върху всеки модул, можете да закачате, защипвате или закрепвате всеки модул към всяка една повърхност, към която е нужно. Така можете да работите с лесно регулируема ярка светлина и две свободни ръце.

 • Усъвършенстваната акумулаторна батерия осигурява 5 пъти повече зареждания

  Когато купувате презареждащ се инструмент, вие искате да знаете, че батерията ще трае. Philips MatchLine MDLS е окомплектован с усъвършенствана батерия, която трае 5 пъти по-дълго от традиционно презареждащите се батерии. С 1500 цикъла на зареждане вместо стандартните 300 вие получавате еквивалент на приблизително пет работни години непрекъсната употреба – значително намалявайки разходите за смяна. А е объркващо когато батерията се изтощи по средата на работата. След пълно зареждане за по-малко от три часа вие ще получите шест часа непрекъсната употреба в нормален режим. Което означава качествена светлина за по-голямата част от работния ден.

 • Устойчивата светлина издържа на удар, вода и прах – IK07 и IP54

  Съответстващ на международния стандарт IK07, корпусът на MatchLine MDLS е устойчив и проектиран да издържа при най-тежките работни среди. Защото ние знаем, че дори и най-внимателните работници случайно изпускат инструментите си от време на време. MDLS е произведен с ултразвуково заваряване и множествено уплътняване, което гарантира висока устойчивост на вода и прах според международния стандарт IP54.

 • Висока устойчивост на химикали и бояджийски разтворители

  Дори и с качествения си дизайн и превъзходния си външен вид, непропускливият външен корпус на Philips MatchLine MDLS е силно устойчив на химикали и бояджийски разтворители. Така този инструмент може щастливо да съществува при тежката работна среда на всеки бояджийски цех.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува