Тонколона SoundBar

  Тонколона SoundBar

  Мощен звук за всеки телевизор

  Не съдете по размера - Philips SoundBar CSS2113B е малка, но съдържа много сила! С двата специални високоговорителя за високи няма да има недочути диалози. Технологията DoubleBASS и Virtual Surround Sound добавя вълнуващ сърaунд звук към филма. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколона SoundBar

Виртуален съраунд звук, Външен събуфър, Опт, Коакс, Aux вход, Аудио вход CSS2113B/12 Търсене на подобни продукти

Мощен звук за всеки телевизор

със събуфър

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • Радвайте се на музиката от iPod/iPhone/iPad с Music iLink

  Радвайте се на музиката от iPod/iPhone/iPad с Music iLink

  Philips Music iLink ви позволява да слушате музика с лекота директно от вашия iPod, iPhone, iPad, MP3 плейър или лаптоп чрез проста връзка към вашата система за домашно кино. Просто свържете вашето аудио устройство към жака за Music iLink и се наслаждавайте на вашата музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips.

 • Профил с ниска височина за идеално поставяне пред телевизора

  Профил с ниска височина за идеално поставяне пред телевизора
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува