Unmapped

3D дисплей без очила

  3D дисплей без очила

  Бъдещето на 3D в Ultra HD

  Автостереоскопичният 50" E-LED дисплей предлага Ultra HD разделителна способност както за 2D, така и за 3D без очила, най-доброто представяне на дълбочина, най-широкия зрителен ъгъл, най-ниските кръстосани изкривявания и най-дълбоките нива на черно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Signage Solutions 3D дисплей без очила

50 инча, Рамкова светодиодна подсветка, Ultra HD, Автостереоскопичен 3D BDL5071VS/00 Търсене на подобни продукти

Бъдещето на 3D в Ultra HD

Без необходимост от специални очила

 • Автостереоскопичен 3D

  Автостереоскопичен 3D

  Наслаждавайте се на изумително 3D изживяване без необходимост от специални очила, благодарение на автостереоскопичния 3D ефект. Използвайки лещовидната технология, той дава превъзходна чистота и дълбочина, за да направи вашето 3D изживяване още по-реалистично и приятно.

 • Проектиран за непрекъсната работа

  Проектиран за непрекъсната работа

  И тъй като за бизнеса няма почивка, нашите информационни дисплеи са проектирани за непрекъсната работа. Благодарение на превъзходните компоненти, които гарантират по-високо качество, можете да разчитате на тази гама модели за пълна надеждност, по всяко време на денонощието.

 • 4K UHD E-LED дисплей, 3840x2160p

  Кристално чисто качеството на изображението с изключително висока разделителна способност, което дава на аудиторията ви безпрецедентни нива на реализъм и зрителско наслаждение. Зрителите ви ще се радват на ненадминато видео с изумително възпроизвеждане на цветовете и най-отчетливите картини.

 • 28 обемни изгледа за впечатляващи гладки 3D картини

  С 28-те обемни изгледа можете да разгледате от всички страни виртуалните обекти на 3D дисплея, който ви дава най-изумителните визуални 3D ефекти.

 • 3D & 2D дисплей с два режима

  Дисплеят може да се използва за разнообразни приложения, тъй като позволява работа както в 2D, така и в 3D режим. Панелът с разделителна способност 4K UHD позволява чудесно качество на картината и реалистично предаване на цветовете в 2D и 3D режим. Вграденото рендиращо ядро предлага на създателите на съдържание и крайните потребители пълен контрол върху характеристиките на ефекта за дълбочина и качеството на картината.

 • Регулируеми изскачащи ефекти за оптимизиране на 3D ефекта

  Завладяващите изскачащи от екрана ефекти, могат да се регулират за оптимизиране на 3D ефекта за всяко приложение.

 • Обработка с оптично свързване за висок контраст и ярки цветове

  Оптичното свързване представлява защитно стъкло, залепено пред дисплея. Свързаният дисплей увеличава съотношението на контраста, намалявайки количеството на отразената околна светлина. Оптичното свързване подобрява издръжливостта и увеличава износоустойчивостта на дисплея.

 • 3D система

  Системното решение е проектирано за максимално повторно използване на съдържание/концепции от 2D информационната промишленост. Ключовият фактор за тази възможност е гъвкавият формат 2D-plus-Depth, позволяващ отделяне на създаването на съдържанието от неговата визуализация. Рендиращото ядро, вградено в автостереоскопичните 3D дисплеи, поддържа уникалния графичен формат Declipse, който позволява действително убедителен 3D ефект.

 • Визуализация на 3D съдържание

  Заедно с дисплея се предоставят софтуерни инструменти за възпроизвеждане на 3D съдържание и контрол на параметрите на визуализацията на 3D и 2D. Самото 3D съдържание може да се създава чрез налични плъгини за разпространени софтуерни пакети за 3D анимация. Съществуващото 2D или стерео съдържание може да се конвертира във формат 2D-plus-Depth. Форматът 2D-plus-Depth е съвместим със съществуващите инструменти за компресиране, тъй като допълнителната честотна лента на дълбочината е малка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува