PhotoFrame

  Всяка снимка ни казва своята история

  Колко цифрови снимки се крият в компютъра ви? Вижте, споделете, подредете и оживете спомените си с вашия фото дисплей Philips PhotoFrame™ – най-лесният начин да показвате своите цифрови снимки с поразително качество - без компютър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Всяка снимка ни казва своята история

 • Разглеждане и подреждане на снимки в карти с памет или във вътрешната памет

  Разглеждане и подреждане на снимки в карти с памет или във вътрешната памет

  Диспечерът на карти с памет е комплект от два вградени четеца на карти с памет и функционален софтуер за разглеждане, редактиране, съхраняване и подреждане на снимките в картите с памет с лекота и наведнъж - всичко това без компютър.

 • Висока плътност на пикселите за най-рязко и детайлно изображение на фотографии

  Най-добрият екран с висока разделителна способност изобразява вашите скъпоценни снимки със същите реалистични детайли и живи цветове, както висококачествените отпечатани фотографии.

 • Показване с всички отчетливи цветове на професионално отпечатаните снимки

  Пълноцветният дисплей показва най-добре вашите снимки с живи и реалистични цветове, като възпроизвежда същия пълен диапазон от цветове, както професионално отпечатаните фотографии.

 • Изящни материали и покритие придават допълнителна стойност на вашите снимки

  Висококачественият дизайн и изящните материали включват стабилна стилна стойка, стилна рамка и задълбочено външно оформление, които създават представа за стойност и изтънчен вкус, добавяйки блясък към показваните на фото дисплея снимки.

 • Възпроизвеждайте слайдшоу, единични снимки и миниатюри или показвайте часовника

  Гъвкавите режими на дисплея ви дават свобода да показвате фотографиите си една по една или в режим на миниатюри за бързо и лесно търсене, както и да създадете слайдшоу от най-ценните си фотографии.

 • USB връзка за лесно прехвърляне на снимки от компютъра ви

  В устройството е вграден USB съединител за лесно и бързо изтегляне на фотографии от компютър.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува