4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™

  4K UHD изключително тънък LED телевизор, работещ под Android

  Звукът никога не е бил по-добър. Серия 8600 с 4-странен Ambilight, стилни подвижни тонколони и тъмни хромирани детайли извежда интериорния дизайн на едно ново ниво. Ultra HD и Bright Pro възстановяват изображенията от всеки източник до несравнима отчетливост. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

8600 series 4K UHD супер тънък телевизор, работещ под Android™

164 см (65"), 4K Ultra HD LED телевизор, Шестядрен процесор, 16 GB и разширяем, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Търсене на подобни продукти

4K UHD изключително тънък LED телевизор, работещ под Android

С 4-странен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Най-удивителното ни изживяване с Ambilight проектира особено широко сияние около четирите страни на телевизора ви върху близката стена. Екранът ви изглежда много по-широк, усещането е значително по-добро, а телевизорът ви сякаш се рее във въздуха. Цветовете, наситеността и вълнението се преместват отвъд екрана и влизат в хола ви, като донасят по-възхитително, емоционално и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Ultra HD телевизорът разполага с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

 • Android и шестядрен процесор за най-доброто Ultra HD преживяване

  Силата на Android в съчетание с нашия Hex Core процесор прави поточното предаване на Ultra HD филми в YouTube безпроблемно и забавно. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, стартирате приложения и възпроизвеждате видеоклипове по начин, който е ултрабърз, суперинтуитивен и изключително забавен.

 • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

 • Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

  Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

  Направихме новите си дистанционни управления също толкова забавни за използване, колкото Android TV, с които се сдвояват. Въвеждайте текст с помощта на Google voice* или пълна Qwerty клавиатура. Кажете: "Open YouTube", за да заредите приложението. Преплъзвайте семейни снимки на сензорния пад за плъзгане или просто използвайте като класическо дистанционно управление.

 • Оставете се да бъдете прелъстени от 50 W звук, осигурен от 18 високоговорителя

  Оставете се да бъдете прелъстени от 50 W звук, осигурен от 18 високоговорителя

  Обградете се с красив звук. Новата серия 8600 съчетава мощността на два високоговорителя на задната страна на телевизора с 16 микро високоговорителя (в левия и десния подвижен високоговорител), за да достави широк, богат спектър на звука. Изработихме събуфърите от неодим – първокласен материал, който създава повече обем, по-добро възпроизвеждане на басите и чисто балансирано качество на звука.

 • Подвижни високоговорители: персонализирайте звука си

  Нашите тънки подвижни високоговорители имат безупречни метални корпуси с елегантно, тъмно хромирано покритие. Ултратънък и невероятно стилен, иновативният им дизайн е уникален за Philips: те могат да бъдат поставени вляво и вдясно от екрана на телевизора или на допълнителни поставки за създаване на безжична звукова система.

 • Цифровото шумопотискане (DNR) оптимизира изображенията от всеки източник.

  Вашият телевизор е невероятна машина, но е възможно източникът, от който преглеждате съдържанието си, да не е толкова добър. Усъвършенстваната DNR технология анализира съдържанието за несъвършенства и насочва входящата картина в една от две възможни посоки. Изображенията от източник с добро качеството се оптимизират за най-високото ниво на рязкост и детайлност, което можете да си представите. А тези от източник с лошо качество? Те първо се почистват от несъвършенствата, преди да бъдат подобрени като тези с добро качество.

 • Perfect Pixel Ultra HD: най-доброто в UHD качеството на картината

  Благодарение на нашите спечелили награди постижения в UHD качеството на картината ние създадохме качество на картината с висока детайлност от съвсем ново ниво. Алгоритмите за обработване на картината на нашата технология Perfect Pixel Ultra HD конвертират всяка входяща картина в кристална 4K Ultra HD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Ще се насладите на най-дълбоките черни и най-ярките бели тонове. Най-реалистичните цветове и естествени тонове на кожата. И най-плавните, резки като бръснач изображения – всеки път и от всеки източник.

 • Чуйте всеки детайл с DTS Превъзходен звук

  Чудесните високоговорители за телевизор се нуждаят от мощна система за обработка, която запазва чистотата на оригиналното аудио съдържание. DTS Premium Suite е разработен да осигурява изживяването, което потребителите очакват от звуковата обработка от висок клас: завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, който се възпроизвежда при максимална сила на звука и без промени, изрязване или изкривяване.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува