Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Първият в света Smart TV с кинематографични пропорции

  Ултраширокият екран на 21:9 е автентичния филмов формат и идеалния екран, за да се потопите в света на развлеченията. С Ambilight, 3D Max, удостоеното с награди качество на картината и Multi-view, за да се наслаждавате на различно съдържание едновременно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED телевизор

147 см (58"), Ултраширок, Full HD, 3D Max 58PFL9956H/12 Търсене на подобни продукти

Първият в света Smart TV с кинематографични пропорции

С Ambilight и Multi-view

 • Сърфирайте в интернет, докато гледате телевизия, с Multi-view

  Сърфирайте в интернет, докато гледате телевизия, с Multi-view

  Ултраширокият екран на Cinema 21:9 е идеален за всякакво свързване, по удобен за вас начин. С Multi-view можете да търсите в интернет или да чатите в Twitter на дясната страна на екрана, докато гледате мач на лявата. С Philips Net TV, най-доброто онлайн съдържание и услуги са достъпни с един бутон: видео по заявка, телевизия на запис, Twitter и много други! До телевизията можете да отворите прозорец с Net TV или да съчетаете телевизия с друго видео устройство. Малкият екран може лесно да се размени с основното действие, за да държите всичко под контрол.

 • Гледайте всяко съдържание както сте свикнали или го адаптирайте към екран 21:9

  Гледайте всяко съдържание както сте свикнали или го адаптирайте към екран 21:9

  На Cinema 21:9 можете да гледате всеки вид съдържание точно както искате. Докато гледате любимото си телевизионно предаване, технологията за форматиране Unique Smart може автоматично да адаптира всяко съдържание към екрана 21:9, а можете да изберете и да го гледате в оригиналния му формат. Изборът е ваш - натиснете бутона!

 • Тристранният Ambilight Spectra 3 подсилва изживяването при гледане

  Тристранният Ambilight Spectra 3 подсилва изживяването при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 3. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от трите страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, какъвто и да е цветът на стената ви.

 • 3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол с 3D Max. Съчетанието от бърз дисплей и активни 3D очила внася действителна, реалистична дълбочина при пълна висока детайлност. Сега цялото 2D съдържание може да се гледа в 3D и дори можете да контролирате дълбочината на 3D така, както ви харесва. Вашият телевизор е готов за 3D Max изживяване – чрез добавяне на 3D Max очила.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • FULL HD LED Pro за най-живите 3D образи на света

  FULL HD LED Pro за най-живите 3D образи на света

  Full HD LED Pro дава изключителен контраст и най-живите 3D образи на света. Наслаждавайте се на спиращата дъха картина и потребявайте до 50% по-малко енергия с носителя на награди LED Pro! В подсветката на дисплея има над 1000 светодиода, които дават най-яркото бяло и най-дълбокото черно. В съчетание с мощната технология Perfect Pixel HD Engine, резултатът е зашеметяваща картина с изключителен контраст, рязкост и живи цветове.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Повечето телевизори са с формат на екрана 16:9 (или 1,78:1) и разделителна способност 1080p Full HD. Холивудските хитове обаче обикновено се снимат във формат 2,39:1. Новите телевизори Philips Cinema 21:9, с формат на екрана 21:9 (2,39:1), отговарят идеално на оригиналния филмов формат, използван от режисьорите. Така че който и да е филмът, вече можете да го гледате в оригиналния му формат без черни ленти.

 • Full HD телевизор и Perfect Pixel HD Engine за несравнима чистота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници. Full HD екранът с 1920x1080 пиксела дава прекрасни изображения без трептене и с превъзходна яркост.

 • Вграден Wi-Fi за безжично използване на приложения на Net TV и SimplyShare

  Наслаждавайте се на филми, снимки, развлечения и друго онлайн съдържание направо на телевизора ви по безжичен път. Просто свържете телевизора към домашната безжична мрежа чрез лесния съветник. Преминавайте през приложенията с дистанционното на телевизора и ги избирайте от богатата оферта с приложения.

Вижте всички спецификации
 • 3D телевизията изисква аксесоар PTA516 (активни 3D очила), 3D-съвместимо устройство източник и 3D изходен материал.
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува