Full HD тънък LED телевизор

  CI Plus

  Full HD тънък LED телевизор

  Чисто забавление

  Наслаждавайте се на рязка, чиста картина с Full HD LED телевизорите Philips, серия 3108 с Digital Crystal Clear. Тази серия съчетава ярки изображения, чудесен звук и минималистичен дизайн на телевизорите. Занесете един в дома си, за да се наслаждавате на незабравимо изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Чисто забавление

Full HD тънък LED телевизор

 • Pause TV и запис на USB – пауза и записване на програми

  Искате да прекъснете гледането на телевизия и да продължите по-късно? Функцията "пауза" означава, че никога вече няма да се налага да изчаквате (или да гледате!) реклами. Искате ли да записвате цифрови ТВ предавания на живо и да ги гледате в удобно за вас време? Използвайте електронния справочник за програмите, за да намирате любимите си предавания и лесно да програмирате записването им. Просто свържете USB твърд диск към телевизора и предаването ще се запише, за да го гледате по-късно, в удобно за вас време.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Стандартните HD телевизори ви дават качество, но вие очаквате най-доброто. Представете си детайли със спираща дъха чистота, съчетани с висока яркост, невероятен контраст, резки движения, реалистични цветове и естествена картина – при това с ниско потребление на енергия. И така, край на търсенето. Full HD LED предлага по-добри детайли от стандартните HD телевизори. А повече детайли в картината означава по-интензивно зрително изживяване за вас.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти и резки движения

  За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

 • Два HDMI входа за вградени възможности за свързване

  Два HDMI входа за вградени възможности за свързване

  Спестете си плетеницата от кабели с един единствен кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана.

 • USB за възпроизвеждане на мултимедия

  USB за възпроизвеждане на мултимедия

  Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта отстрани на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър на съдържание.

 • Чуйте всяка дума с Clear Sound

  Чуйте всяка дума с Clear Sound

  Тази новаторска аудио технология значително повишава разбираемостта на гласовете, независимо дали в реч, или в песен. Тя гарантира, че ще чувате всяка дума, за да можете изцяло да се наслаждавате на това, което гледате.

 • Digital Crystal Clear за по-добро качество на картината

  Наслаждавайте се на изключително ясен образ от всеки източник. Този набор от нововъведения за картината оптимизира цифрово качеството на картината до оптимален контраст, цвят и рязкост.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува