PhotoFrame

  Всяка снимка ни казва своята история

  По-голям екран за по-ергономично гледане! Показвайте на големия екран на фото дисплея 10FF2CME своите цифрови снимки с качеството на високата разделителна способност, с идеален цифров цвят и с пълната обогатеност на професионално отпечатаните снимки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

PhotoFrame

25, 9 см (10, 2") LCD, 23, 9 см (9, 4") зона за гледане 10FF2CME/00 Търсене на подобни продукти

Всяка снимка ни казва своята история

 • Завъртане, мащабиране, отрязване, маскиране и добавяне на ефекти към снимките

  Завъртане, мащабиране, отрязване, маскиране и добавяне на ефекти към снимките

  Съветникът за фотоефекти е лесна за използване функция, която ви дава възможност да завъртате, увеличавате, отрязвате и дори да преобразувате цветовете на снимката до черно-бяло или сепия директно на фото дисплея.

 • Висока плътност на пикселите за най-рязко и детайлно изображение на фотографии

  Най-добрият екран с висока разделителна способност изобразява вашите скъпоценни снимки със същите реалистични детайли и живи цветове, както висококачествените отпечатани фотографии.

 • Идеални цифрови цветове за богато и поразително изобразяване на снимки

  Пълноцветният дисплей показва най-добре вашите снимки с живи и реалистични цветове, като възпроизвежда същия пълен диапазон от цветове, както професионално отпечатаните фотографии.

 • Изящни материали и покритие придават допълнителна стойност на вашите снимки

  Висококачественият дизайн и изящните материали включват стабилна стилна стойка, стилна рамка и задълбочено външно оформление, които създават представа за стойност и изтънчен вкус, добавяйки блясък към показваните на фото дисплея снимки.

 • Автоматична ориентация на снимките в портретен или пейзажен режим

  Автоматичното определяне на портретна/пейзажна ориентация на снимките се извършва от датчик, който разпознава ориентацията на фото дисплея и показва всяка снимка в необходимия режим.

 • Забавлявайте се с колажи: показвайте няколко снимки в един изглед

  Това е ефект за слайдшоу, с който снимките се показват в колаж, автоматично събиращ заедно различни снимки на случаен принцип, за да се избягнат неугледните рамки, които могат да се получат при снимки с по-малък размер от този на екрана.

 • Възпроизвеждайте слайдшоу, единични снимки и миниатюри или показвайте часовника

  Гъвкавите режими на дисплея ви дават свобода да показвате фотографиите си една по една или в режим на миниатюри за бързо и лесно търсене, както и да създадете слайдшоу от най-ценните си фотографии.

 • Създавайте албуми, слайдшоу и подреждайте цифровите си фотографии

  Интелигентният албум ви позволява да създавате и подреждате албуми, както и да определяте и настройвате ефекти за преходи във вашето слайдшоу от снимки.

 • Копиране на снимки между картите с памет за допълнително място за съхранение

  Фото дисплеят Philips може да чете от две карти с памет едновременно посредством вътрешните си четци, а софтуерът SmartCopy ви помага да копирате цифровите си снимки от една карта с памет в друга. Софтуерът автоматично променя размера и компресира копираните снимки, за да се максимизира броят снимки, съхранявани вътрешно или външно.

 • Съхраняване на до 1000 снимки във вътрешната памет

  За интелигентното съхраняване на фотографиитe се използва интелигентен софтуер, който минимизира необходимата памет без компромиси с качеството на дисплея за фотографии.

 • Работят от мрежата или захранвани безжично с акумулаторна батерия

  Захранването от електрическата мрежа или от вградената батерия ви дава избор при използване на вашия фото дисплей от контакта или безжично с вградената акумулаторна батерия.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува