Доматена супа с месо
125 г. говеждо месо
125 г. бульон или пуешки гърди
2 л. вода
1 морков
1 лук
1 магданоз
1 парче целина
1 скилидка чесън
½ праз лук
2 лъжички сол
черен пипер
200 г. доматена паста
листа магданоз и дивисил
zelenjave, lovorovi listi
Заготовка : 10 минути
Порции : 4
Program: STEW
Готвене: 1 час 45 минути
Начин на приготвяне:
1. Налейте 2 л вода в съда за готвене, сложете месото – пуешко или пилешко.
2. Натиснете MENU бутона и изберете програмата BOIL. Задайте време 10 минути, затворете капака и натиснете START. След това изберете STEW програма и задайте време за готвене 40 минути.
3. Добавете всички зеленчуци и солта, вегетата и задайте STEW програма за 40 минути.
4. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
5. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.
Сервирайте с макарони, сготвени по-рано в Mulicooker.