Доматена супа с месо

125 г. говеждо месо

125 г. бульон или пуешки гърди

2 л. вода

1 морков
1 лук

1 магданоз

1 парче целина

1 скилидка чесън

½ праз лук

2 лъжички сол

черен пипер

200 г. доматена паста

листа магданоз и дивисил

zelenjave, lovorovi listi

 
Заготовка : 10 минути
 
Порции : 4   
 
Program: STEW  
 
Готвене: 1 час 45 минути
 
Начин на приготвяне:
1. Налейте 2 л вода в съда за готвене, сложете месото – пуешко или пилешко.
2. Натиснете MENU бутона и изберете програмата BOIL. Задайте време 10 минути, затворете капака и натиснете START. След това изберете STEW програма и задайте време за готвене 40 минути.
3. Добавете всички зеленчуци и солта, вегетата и задайте STEW програма за 40 минути.
4. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
5. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.
Сервирайте с макарони, сготвени по-рано в Mulicooker.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.