Безжичен музикален център

  Безжичен музикален център

  Свържете, излъчвайте и слушайте всичката си музика в една система

  За истинско удобство безжичният музикален център тип "всичко в едно" WAC3500D с 80 GB твърд диск ви дава възможност да излъчвате музика от компютъра си, да свързвате своя iPod, да включвате USB устройства по метода Plug & play, както и да слушате музика от твърдия диск - всичко това с превъзходен звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Свържете, излъчвайте и слушайте всичката си музика в една система

 • 80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  Твърдият диск с 80 GB предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифровите си аудио файлове, като побира лесно до 1500 аудио компактдискове. Интелигентно и икономично по място управление на аудио колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • Буквено-цифрово търсене с дистанционно управление

  Буквено-цифрово търсене с дистанционно управление

  Функцията буквено-цифрово търсене на дистанционното ви позволява бързо да намерите своя любим изпълнител, песен или албум. Просто натиснете "Търсене" на дистанционното управление и после въведете първите няколко букви на името на желаната песен, изпълнител или албум. Това ще ви заведе до записа, който най-точно отговаря на въведеното. Няма нужда да хабите време в превъртане на цялата колекция или списък за изпълнение, ред по ред.

 • Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Запълнете всяка или всички стаи на дома си с музика. Без кабели и без проблеми, и определено без повече скандали в семейството за избора на музика. Можете не само да съхранявате и изпълнявате музиката си от безжичния център Streamium, но можете и да изпълнявате поточно една песен - или различни песни - в до 5 станции Streamium в цялата къща. Това е лесно с иновационните функции, каквито са "Моята стая", "Моята музика" и "Излъчване на музика". Освободете музиката и й се радвайте навсякъде в дома си.

 • Прикрепете и заредете своя iPod и слушайте музика с качествен звук

  Докинг поставката за iPod ви позволява да свържете вашия iPod директно към безжичния музикален център Streamium, за да се наслаждавате на превъзходен звук. Просто включете Streamium в "портативен" режим и поставете вашия iPod. Използвайте дистанционното управление на Streamium за навигация, избор и възпроизвеждане на музиката, съхранена на вашия iPod. Streamium автоматично зарежда вашия iPod, докато е поставен.

 • Plug & Play директно от вашата USB флаш памет

  Когато изберете режима USB Direct на Streamium, имате незабавен достъп до своя USB портативен музикален плейър през центъра или станцията на Streamium. USB Direct ви дава да възпроизвеждате музикални файлове MP3, AAC и WMA от USB устройство, като ви позволява да се наслаждавате на своята портативна музика у дома при чудесно качество на звука.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува