Портативна тонколона

  Портативна тонколона

  Портативна тонколона "всичко в едно"

  Наслаждавайте се на музиката от портативната тонколона Philips "всичко в едно". Пускайте любимите си мелодии, като използвате USB съединителя, MicroSD карта или входа Aux. Тази тонколона с технологията wOOx™ е компактна, с акумулаторна батерия и се предлага в гама от цветове. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативна тонколона "всичко в едно"

 • Обща изходна мощност 3 W RMS

  Обща изходна мощност 3 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 3 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Лесно възпроизвеждане от USB/MicroSD карта

  Просто включете USB устройство или сложете MicroSD карта с желаното съдържание – и никога вече няма да ви липсва избор от развлечения.

 • Вградено цифрово FM радио

  Цифровото радио, освен че се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация с чист, без каквито и да било смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се "привърже" към най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции не се налага запомняне на честоти и настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми с избора на станция, когато сте в движение.

 • wOOx™ технология за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технологията wOOx™ е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

  Свържете слушалките си към това устройство Philips за по-лично слушателско изживяване, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимата си музика с чудесен звук, без да пречите на околните, като използвате слушалки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува