Безжична система за домашно кино

  Безжична система за домашно кино

  Добавете компютърни и интернет забавления

  Наслаждавайте се на безжична PC мултимедия- музика, филми и снимки на вашата система за домашно забавление и получете безжичен достъп до Интернет развлечения като онлайн музика, филмови реклами, фотоколекции и интернет игри.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Добавете компютърни и интернет забавления

към вашите филмови и музикални преживявания

 • DTS цифров съраунд звук за многоканален съраунд

  DTS цифров съраунд звук за многоканален съраунд

  DTS осигурява на вашите DVD фирми превъзходен обемен звук.

 • Може да се насладите на безжична компютърна мултимедия във вашия хол

  Когато свържете това изделие към вашия телевизор или стереоуредба, се установява безжична връзка между компютъра и изделието. Преглеждането на компютърното мултимедийно съдържание на вашия телевизор или стереоуредба може да се извърши с помощта на дистанционното управление.

 • Незабавната безжична PC Link е приложена към WiFi USB адаптера

  Готово за използване решение, в случай че нямате безжична мрежа. Свържете приложения безжичен USB адаптер към вашия компютър. Свържете приемника към вашия телевизор и или стереоуредба. Безжичният USB адаптер свързва вашия компютър към приемника.

 • Достъп до Интернет за онлайн музика, филми, снимки и игри

  Получете достъп "с един бутон" до онлайн музика, филмова музика, музикално видео, фотоколекции и Интернет игри на вашия телевизор и стерео. Не е необходимо да изтегляте първо файловете във вашия компютър или дори да го включвате в Интернет в поточен режим за мултимедийното съдържание. Нужна е широколентова Интернет връзка.

 • С възможност за ъпгрейд по Интернет, за да поддържате продукта актуален

  Новите възможности, функции и носители автоматично се изтеглят по Интернет чрез широколентова връзка направо във вашето устройство.

 • Dolby Digital за филми или концерти с пълен обемен звук

  Тъй като Dolby Digital и DTS, водещите световни стандарти за цифрово многоканално аудио, използват естествения начин, по който човешкото ухо обработва звука, вие се радвате на обемен звук с превъзходно качество с реалистично пространствено звучене.

 • Dolby Pro Logic II за обемен звук от стерео източници

  Dolby Pro Logic II е модерен матричен декодер, които предоставя пет канала на звука, вкл. два пълнообхватни звукови канала, от стерео източник.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Clearvoice™ дава ясен отчетлив диалог във филми

  Clearvoice™ е уникално подобряване на диалога от Philips, което разграничава ясно речта от действието.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от гледането.

 • Музика: CD, CD-R/RW и MP3-CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Снимки: Picture CD (JPEG)

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения при удобствата на вашия хол и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува