Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

Домашно кино 2.1

  Philips Fidelio SoundHub

  Домашно кино 2.1

  Спираща дъха чистота на всеки звуков детайл

  Открийте кристално чистия звук с новата система за домашно кино Philips SoundHub HTS9221. Титановите високоговорители за високи честоти дават удивителна чистота на всеки звуков детайл. Вече можете да се наслаждавате на любимите си филми и музика така, както е замислено да ги слушате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio SoundHub Домашно кино 2.1

3D Blu-ray, Титанови високоговорители за високи HTS9221/12 Търсене на подобни продукти

Спираща дъха чистота на всеки звуков детайл

Завладяващ звук

 • Титанови високоговорители за високи честоти, за звук без изкривяване, с превъзходна яснота

  Титанови високоговорители за високи честоти, за звук без изкривяване, с превъзходна яснота

  Високоговорителите за високи честоти в титанов корпус, съвместна разработка, са много здрави и леки, за да гарантират неизкривен звук. Тяхната невероятна устойчивост на изкривявания и резонанс за целия спектър на чуваеми честоти гарантира превъзходна чистота на всички детайли на звука.

 • Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Фирмените първокласни усилватели клас D на Philips са проектирани да запазват оригиналното звучене на източника за по-голяма точност на аудио сигнала, така че акустичните детайли в музиката и филмите да достигат до вас точно така, както е искал изпълнителят или режисьорът.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Вградена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Вградена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Вградената поставка за iPod/iPhone ви дава възможност да възпроизвеждате филми, музика и снимки от вашия iPod или iPhone. Нещо повече, можете да зареждате и управлявате вашия iPod или iPhone и да разглеждате съдържанието му на екрана на вашия телевизор - всичко това с дистанционното на системата за домашно кино. Избягвайки безпорядъка от кабели и връзки, вградената поставка ви дава преносими развлечения у дома - с абсолютна лекота.

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Системите за домашно кино Philips със Smart TV ви предлагат набор от усъвършенствани функции, включително Net TV, DLNA и MyRemote. Net TV предоставя широк спектър от онлайн информация и забавления на вашия телевизор. Просто изберете Net TV в менюто "Начало" и започнете да преглеждате за услуги, например магазини за видео по заявка* - за най-новото от HD видеото, и "телевизия за наваксване". DLNA ви дава достъп до снимки, музика и филми, записани на компютъра, докато си седите удобно на дивана. Не можете да намерите дистанционното управление? Просто използвайте вашия смартфон или таблет за управление на системата за домашно кино, чрез приложението MyRemote на Philips.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Уникални тонколони с външен високоговорител за високи честоти за звук без смущения

  Уникални тонколони с външен високоговорител за високи честоти за звук без смущения

  Уникалните тонколони са конструирани с външен високоговорител за високи честоти, за да осигурят максимално разпространение и свобода на звука.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Стилен дизайн с висококачествен матиран алуминий и стъкло

  Стилен дизайн с висококачествен матиран алуминий и стъкло
Вижте всички спецификации
 • Системата за домашно кино може да се съчетае и с всички останали телевизори Philips.
 • За да проверите дали "Видео по заявка" се предлага във вашата страна, посетете www.philips.com/blu-ray.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува