SoundBar DVD система за домашно кино

  SoundBar DVD система за домашно кино

  Повдигане на летвата в домашното кино

  С включен Ambisound, HTS8100 предлага пълен многоканален обемен звук за всякакво помещение. Интегрираната в 1 устройство система с лекота се побира в дома, с отлично качество на звук и картина.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Повдигане на летвата в домашното кино

с Ambisound

 • Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Насладете се на невероятно отчетливо висококачествено видео на екрана на вашия телевизор с прогресивно сканиране с Faroudja DCDi. Тази функция премахва назъбените ръбове, които се появяват при гледане на стандартно видео с презредова развивка, особено когато има движещо се изображение, като с това допринася за естествено изглеждащи екшън сцени. Изведете с тези по-чисти и гладки картини изживяването при гледане на следващото по-високо ниво.

 • Технологията Smart Surround автоматично оптимизира настройките за обемен звук

  Технологията Smart Surround автоматично оптимизира настройките за обемен звук

  Насладете се на възможно най-доброто слушане, без да се налага да коригирате настройките за обемност при всяка смяна на диск или при преминаване от слушане на музика към гледане на филм и обратно. За разлика от обикновените системи 5.1, при които има настройки по подразбиране за многоканален обемен звук, Smart Surround автоматично променя настройките за обемност по начина, най-подходящ за стерео музика или за филм с многоканално съдържание.

 • Звук DoubleBASS за по-плътно възпроизвеждане на басите

  Звук DoubleBASS за по-плътно възпроизвеждане на басите

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меките куполни високоговорители за високи честоти възпроизвеждат ясни високи и средни честоти, което засилва общата чистота на звука.

 • Изтънчен дизайн, който подхожда на всеки плосък телевизор

  Изтънчен дизайн, който подхожда на всеки плосък телевизор

  Със своята върхова технология, обвита в елегантност и стил, тази система за домашно кино украсява лицето на всеки хол със своите тонове на изтънченост и класа. С точно същия дизайн и детайли, както плоския телевизор Philips, тя добре приляга под всеки друг плосък телевизор, към вашия интериор и вашия стил на живот.

 • Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линейният вход за MP3 използва технология Plug and Play, позволяваща директно възпроизвеждане на MP3 съдържание през системата за домашно кино с едно просто включване на портативния MP3 плейър във вграденото гнездо за слушалки. Сега можете да се наслаждавате на превъзходното качество на звука от системата за домашно кино на Philips при възпроизвеждане на любимата ви музика от портативния MP3 плейър.

 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува