Домашно кино 2.1

  Домашно кино 2.1

  Кристално чист звук за филми и музика

  Новата система за домашно кино Philips SoundHub HTS7201 с възпроизвеждане на 3D Blu-Ray ви дава обгръщащ съраунд звук с великолепна чистота. Сега можете да се насладите на всеки звуков детайл от любимите си филми и музика. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Кристално чист звук за филми и музика

Завладяващ звук

 • Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меки куполни високоговорители за високи честоти за чист звук и ясен глас

  Меките куполни високоговорители за високи честоти възпроизвеждат ясни високи и средни честоти, което засилва общата чистота на звука.

 • Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Първокласни усилватели клас D, запазващи всеки звуков детайл

  Фирмените първокласни усилватели клас D на Philips са проектирани да запазват оригиналното звучене на източника за по-голяма точност на аудио сигнала, така че акустичните детайли в музиката и филмите да достигат до вас точно така, както е искал изпълнителят или режисьорът.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Системите за домашно кино Philips със Smart TV ви предлагат набор от усъвършенствани функции, включително Net TV, DLNA и MyRemote. Net TV предоставя широк спектър от онлайн информация и забавления на вашия телевизор. Просто изберете Net TV в менюто "Начало" и започнете да преглеждате за услуги, например магазини за видео по заявка* - за най-новото от HD видеото, и "телевизия за наваксване". DLNA ви дава достъп до снимки, музика и филми, записани на компютъра, докато си седите удобно на дивана. Не можете да намерите дистанционното управление? Просто използвайте вашия смартфон или таблет за управление на системата за домашно кино, чрез приложението MyRemote на Philips.

 • Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  Кристално чист звук за превъзходна яснота и звукови детайли

  С Crystal Clear Sound на Philips вече ще можете да усетите и се насладите на всеки звуков детайл - по начина, по който е замислен от изпълнителя и режисьора! Crystal Clear Sound възпроизвежда звуковия източник - екшън филм, мюзикъл или изпълнение на живо - достоверно, прецизно и без никакво изкривяване. Системите за домашно кино на Philips с Crystal Clear поддържат аудио обработката на минимум, като запазват чистотата на оригиналното аудио съдържание. Резултатът е чудесна звукова точност за вашите уши.

 • Готово за WiFi, за лесен достъп до всички ваши развлечения

  Готово за WiFi, за лесен достъп до всички ваши развлечения
Вижте всички спецификации
 • Системата за домашно кино може да се съчетае и с всички останали телевизори Philips.
 • За да проверите дали "Видео по заявка" се предлага във вашата страна, посетете www.philips.com/blu-ray.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува